19.02.2021-17:15 (Son Güncelleme:19.02.2021-17:15)

Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda’dan Ayrıldı Mı?

TV8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın ünlü jürisi ayrıldı mı? Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı?

Ekranların sevilen moda yarışması Doya Doya Moda hafta içi her gün yeni bölümleri ile TV8'de yayınlanıyor. İlgi ile takip edilen yarışmanın ünlü jürisi ayrıldı mı? Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı?

GÜLŞAH SARAÇOĞLU DOYA DOYA MODA PROGRAMINDA NEDEN YOK?

Sevilen moda yarışması Doya Doya Moda’nın bugün yayınlanan bölümde jüri üyesi modacı Gülşah Saraçoğlu’nun olmayışı merak uyandırdı. Ünlü jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu’nun Doya Doya Moda’dan ayrıldığı iddialarını sizler için araştırdık. Gülşah Saraçoğlu Doya Doya Moda programında neden yok?

Gülşah Saraçoğlu konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bunun üzerine Doya Doya Moda’dan ayrıldığı düşünülmeye başlanıldı. Fakat Gülşah Saraçoğlu’nun sosyal medyada yaptığı açıklamada hasta olduğunu ve düne göre daha iyi olduğunu söyledi. Kısa sürede tekrardan Doya Doya Moda programının çekimlerine katılacağı düşünülmektedir.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında doğdu. Moda sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Gülşah Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak sektöre giriş yapmıştır. Saraçoğlu, TV8'de yayınlanan moda programı Doya Doya Moda ile tanınmıştır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr