08.03.2022-13:42 (Son Güncelleme:08.03.2022-18:02)

Üst üste aldığı mağlubiyet sonrasınde Nestor El Maestro ile yollarını ayıran Göztepe'de Stjepan Tomas göreve getirildi.

1


Üst üste aldığı mağlubiyet sonrasınde Nestor El Maestro ile yollarını ayıran Göztepe'de Stjepan Tomas göreve getirildi.

2


Süper Lig'de üst üste aldığı 5'inci mağlubiyetini evinde Kasımpaşa karşısında alan Göztepe'de teknik adamlık için Nestor El Maestro ile yollar ayrılırken, görev için en kuvvetli adayın ise Stjepan Tomas olduğu öğrenilmişti.

3


Hırvat teknik adamın İzmir ekibinin başına geçmesiyle ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin olması söz konusuydu. Son gelişmelere göre teknik adam Göztepe ile anlaşmaya vardı.

4


Hırvat teknik adamın takımın başına getirilmesiyle ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Ligin bitimine kısa bir süre kalması ve mevcut durum nedeniyle en başta çok hızlı aksiyon almamız gerekliliği dışında, aynı zamanda da en doğru kararı almak zorundaydık.

5


Bu kısa süreçte görüştüğümüz teknik direktörler içerisinde takımın ligde kalacağına en çok inanan, aynı zamanda takımımızın maçlarını yakından da takip eden ve de bu konuda hırslı ve inançlı olduğunu bizlere en net şekilde yansıtan Stjepan Tomas hocamızla anlaşmaya vardık. Hocamıza güveniyor ve başarılar diliyoruz.' ifadelerine yer verildi.

6


Antalyaspor'u 2019-20 sezonunda çalıştıran Tomas, kırmızı beyazlılarla 8 resmi karşılaşmaya çıktı. Antalyaspor'un başında sadece 1 galibiyet alabilen Tomas, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

7


Tomas, 2020-21'de ise Çaykur Rizespor'un başına geçti. Rizespor'da 21 karşılaşmaya çıkan 46 yaşındaki teknik adam 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

8


Teknik adamın Göztepe'nin ilk adayı olduğu belirtilmekte. Bu anlamda teknik adamla ilgili kısa sürede önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.

Göztepe'de Nestor El Maestro ile yolların ayrılması sonrasında gündeme gelen isim Stjepan Tomas!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR