06.06.2020-12:20 (Son Güncelleme:06.06.2020-12:19)

Gölbaşı'nda Açık Hava Sinema Etkinliği

Gölbaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Açık Hava Sinema Keyfi" etkinliği başladı.

Coronavirüs salgını sinema alışkanlıklarının da değişmesine neden oldu.

Sinema salonlarında izlenen filmler düzenlenen etkinliklerle açık havadaki alanlara taşındı.

Gölbaşı Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Açık Hava Sinema Keyfi" etkinliğinde de Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu " filmi gösterildi.

Gölbaşı 15 Temmuz Şehitler Anıtı karşısında yapılan etkinliğe ilgi oldukça yoğun oldu.

İlçe sakinleri, kendilerine ikram edilen patlamış mısır eşliğinde arabalarında keyifli vakit geçirdi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek de filmi vatandaşlarla birlikte izledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek "Biliyorsunuz ki dünyayı etkisi altına alan bir coronavirüs vardı. Yaklaşık 3 aydır vatandaşlarımız ne dışarı çıkabildi ne de sosyal bir faaliyette bulunabildi. Eskiden 2 açık hava sineması ve bir kapalı sinema salonunu olan Gölbaşı uzun bir süredir bu keyiften mahrumdu. Bu bölgenin bir evladı olarak bu eksikleri biliyorduk. Pandemi sureci de bizi tetikledi ve düşündük buradaki vatandaşların ayağına sinemayı nasıl getirebiliriz diye. ve açık hava sinemasını Gölbaşı'ndaki hemşehrilerimizin ayağına getirdik. İnsanlarımız en iyisine layıklar, biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz. Ben de ailemle birlikte izlemeye geldim. Yoğun bir katılım var." dedi.

Film gösterimlerinin ilerleyen günlerde de süreceğini belirten Başkan Şimşek "Yeni yapılacak olan üniversiteler caddesinde inşallah sinema salonu da olacak. İnsanlarımız bu tür etkinliğe özlem duymuş, biz o özlemlerini bir nebze olsun giderdiğimizi düşünüyoruz." diye konuştu
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr