04.01.2020-12:55 (Son Güncelleme:04.01.2020-12:56)

Gökhan Gönül Kimdir? Nereli? Yaş? Boy? Ve Hayatı

Gökhan Gönül kimdir? Boy? Yaş? Nereli? Gökhan Gönül'ün hayatı hakkında merak edilen her şey ve detayları...

Gökhan Gönül Kimdir? Gökhan Gönül 7 Ocak 1985 doğumlu, Türk milli oyuncu. Sağ bek olarak kariyerine devam etmektedir.

2006 senesinde Gençlerbirliği Oftaş'ta top koştururken Galatasaray, Gökhan Gönül'ü 19 yaşındayken istemiş, ancak İlhan Cavcav'ın Gökhan için 2.5 milyon Euro civarı Galatasaray yönetimi tarafından aşırı fazla bulunmuş ve transfer edilmemiştir. Gökhan Gönül bir yıl daha Gençlerbirliği Oftaş'ta oynamıştır. 2007 senesinde Fenerbahçe kulübüyle 6 sene için 3 milyon Euro'ya anlaşmıştır.

Gökhan Gönül Milli takımda ilk müsabakasına 17 Kasım 2007'de Norveç'e karşı oynamış ve ilk karşılaşmasında bir asist kaydetmiştir. Maçın ardından duygularını "Sadece ufak bir heyecanım vardı. Onu da topla ilk buluşmamda üzerimden attım. Kendime güvenim vardı." sözleriyle anlatmıştır.

Gönül'ün Euro 2008 öncesi sakatlık geçirip turnuvaya katılamaması ise kendisi ve hem de Türkiye için büyük bir bahtsızlık olmuştur. Gökhan, 2007-2008 sezonu sonlarına doğru Fenerbahçe'nin gerçekleştirdiği karşılaşmalarda sahaya sakat halde çıktığı için ağrıları yükselmiş ve tedavisi Euro 2008'e olmayarak Milli Takım 11'inden çıkarılmıştır. Gökhan Gönül Türkiye Milli Takımında ilk golünü 29 Mart 2011'de Türkiye'nin Avrupa elemelerindeki Avusturya'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada kaydetmiştir.

Fenerbahçeyle olan mukavelesi 30 Haziran 2016 senesinde son erdi ve yeniden kontrat imzalamadı.Bunun üstüne Beşiktaş Kulübü devreye girerek Gökhan Gönül ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.


Gökhan Gönül Nereli

Gökhan Gönül 7 Ocak 1985 Bafra, Samsun'da doğmuştur. Aslen Samsun'lu olan Gökhan Gönül, memleketinin takımında oynamayı hiç düşünmemiştir.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Gönül baba ocağı Bafra’da ziyaretlere gidiyor. Bafra ilçesinde çok sevilen saygı gören ve alçak gönüllülüğüyle halkın sevilen çocuğu Milli futbolcu Gökhan Gönül çocukluktan kalan dostlarınıda ziyaret ediyor.

Gökhan Gönül Yaş Ve Fiziksel Özellikleri

Boy: 1.75 m Yaş: 35 Ayak: Sağ Ayak Kilo: 73 kg

Gökhan Gönül boy konusunda bek oyuncusu için ideal bir boya sahip. Sağ ayağıyla harikalar yaratmaya devam ediyor. 73 kilo olan Gökhan Gönül, zayıf olarak görülmesine rağmen fiziksel açıdan gayet kalıplı ve atik bir oyuncu. 35 yaşına gelen yıldız futbolcu yaşının ilerlemesine rağmen performans kaybı yaşamıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr