06.05.2024-17:22 (Son Güncelleme:06.05.2024-17:22)

Göbek dansıyla servet kazanıyor: Sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz kimdir, kaç yaşında?

Sosyal medyada yaptığı göbek dansıyla tanınan sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz’in hayatı hakkındaki araştırmalar hızlandı. Yasin Cengiz’in serveti ve özel hayatı sosyal medyada gündem oldu. Peki Sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler…

Sosyal medyada göbeğini sallayarak dans etmesiyle fenomen haline gelen Yasin Cengiz'in geliri gün ışığına çıktı. Bazı organizasyonlarda sahne alırken yaklaşık olarak 100 bin dolar kazandığı iddia ediliyor. Yasin Cengiz’in serveti ve özel hayatı sosyal medyada gündem oldu. Peki Sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz kimdir, kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Yasin Cengiz kimdir, kaç yaşında?

Ünlü yetişkin film yıldızı Eva Elfie'nin Türkiye ziyareti sırasında 'Göbek Reis' olarak tanınan Cengiz ile çektiği video, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. İkilinin dondurma paylaşımı da hızla viral oldu.


Cengiz'in 2023 sonunda elde ettiği gelirin 400 bin doları (yaklaşık 13 milyon TL) bulduğu tahmin ediliyordu. Şu ana kadar biriken servetinin ise yaklaşık 1 milyon dolar civarında olduğu (32 milyon TL) hesaplanıyor.

kursat@haber365.com.tr