02.01.2022-14:51 (Son Güncelleme:02.01.2022-14:51)

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı oyuncu Dentinho için Süper Lig'den sürpriz bir talip çıktı. Yıldız futbolcuyla görüşmelerde sona aşamaya gelindi.

1


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü'nde ligin devre arasında başlayacak olan ara transfer dönemine kısa bir süre kalmışken transferde hareketli günler yaşanıyor.

2


Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut'un yönetimle gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında kanat bölgesine bir transfer etmek istediği öğrenildi.

3


Erol Bulut'un yapılacak olan transfer ile ilgili olarak yönetime iletmiş olduğu listede yer alan isimlerden biri ortaya çıktı.

4


Ülkemizde bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı oyuncu Dentinho'nun Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'un yönetime iletmiş olduğu transfer listesinde yer aldığı öğrenildi.

5


Beşiktaş'ta 2012-2013 sezonunda Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk'den 1 milyon euroluk kiralama ücreti ile transfer olan Dentinho sonrasında Ukrayna temsilcisine geri dönmüştü.

6


Şu anda bonservisini elinde bulunduran ve kulüpsüz olan Dentinho'nun transferinde ilk görüşmeyi gerçekleştiren Gaziantep kulübü yetkililerinin yaptığı görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

7


Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'un kadrosunda görmeyi çok istediği Dentinho transferi için kulüp yönetiminin ekonomik imkanları zorlayacağı ve Brezilyalı yıldızı ikna etmeye yakın olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

8


Dentinho'nun senelik ücret konusunda Gaziantep kulübü yetkilileri ile gerçekleştirdiği pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenilirken önümüzdeki günler içerisinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Gaziantep Eski Beşiktaşlı Yıldız Dentinho'yu Transfer Etmek İstiyor
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR