22.06.2020-15:32 (Son Güncelleme:22.06.2020-15:29)

Gamze Nasıl Oluşur?

Gamze nasıl oluşur; gamze aslına bakılırsa bir kas ve bağ dokusu sorunudur. Bu harika görünüme sahip olan çukurlukların insanın vücudunda meydana gelen bir kas dokusu sorunu olduğunu biliyor muydunuz? Bu durumun fiziksel fonksiyonlara bir olumsuz etkisi yoktur.

En sevilen hususların başında yüzde ve yanakta bulunan gamzelerdir. Dilerseniz bu görünümü makyaj ile de elde edebilirsiniz.

Gamze Makyaj ile Nasıl Oluşturulur?

Gamze görünümü olmasını istediğiniz alana bir gölge katmanız gerekiyor. Bu noktada göz kalemi ya da kaş kalemi kullanabilirsiniz. Her ikisi de hafif bir derinlik ve çukurluk katmak için yeterli olacaktır. Boyutunu belirledikten sonra alt kısımda bir yarım daire çizmelisiniz. Bu yarım dairenin hemen sonrasında da fırçanız ile hafif biri şekilde dağıtmalısınız.

Ayrıca far ile gölge katma gibi bir imkanınız da bulunuyor. Bu şekilde hafif de olsa bir gamze görünümü oluşturma imkanını yakalayabilirsiniz. Doğal bir görünüm elde edebilmek için kişilerin ten renklerine uygun olan kozmetik malzemeleri kullanması gerekir. Ayrıca kullanılan malzemelerin dermatolojik olarak da onaylanmış olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Gamze İçin Estetik Mümkün Mü?

Gamze nasıl oluşur sorusunun doğal manada bir yanıtı bulunmuyor. Aslına bakılırsa halk arasında çocuklar küçükken yüzlerinin istediğiniz yerine bastırdığınızda gamze oluştuğunu iddia eden kişiler de bulunuyor fakat bu durum doğru değildir. Kişilerin bu gamze görünümünü estetik müdahaleler ile elde etmesi mümkün kılınmıştır. Estetik alanında yaşanan son gelişmeler ile beraber verimliliğin ne derece üst seviyeye çıktığı daha da net bir biçimde görülüyor.

  • Gamze estetiği tehlikeli bir operasyon değildir. Oldukça kısa bir süre içerisinde uygulanabilir ve etkisi direkt olarak ortaya çıkar.
  • Gamzenin net şekilde oturması için tabi ki bir haftalık sürenin geçmesi gerekir. Bu noktada işlemin tekrarlanabilir olması da memnuniyet uyandırmaktadır.
  • Memnun kalmadığınız bir görünüm oluşursa tekrar uygulatmayarak verimliliği daha yüksek seviyeye çekebilirsiniz.
  • Kalıcı olan versiyonları da vardır. Ağız yapısının iç kısmında kesi açılır ve aynı doğal oluşumda olduğu gibi gamze oluşturulması istenen kısımlarda kaslarda bir deformasyona bilerek sebebiyet verilir.
  • İşlem oldukça kısa bir süre içerisinde tamamlanır. İyileşme adımı ise bir iki gün içerisinde tamamlanır. Cildinizin dış kısmında herhangi bir kızarıklık ya da tahriş oluşmayacaktır.
  • Bu işlemi uygulayacak olan doktoru oldukça dikkatli seçmelisiniz. Alanında uzman birinden yardım almak cilt konusunda oldukça büyük bir önem arz eder.

Gamze Güzelliğin Yeni Sembolü!

Gamze nasıl oluşur sorularının yanıtının estetik alanında verilmesi ile beraber bu alanda taleplerde de büyük bir artış meydana gelmektedir. Siz de yüzünüzde bir değişiklik ve hoşluk yaratmak isterseniz en doğru alanlardan birinde bulunuyorsunuz! Gamze ile günlük hayatta dikkat çeken bir gülümsemeye sahip olacaksınız.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr