30.08.2021-12:43 (Son Güncelleme:30.08.2021-12:43)

Galatasaraylı Alpaslan Öztürk, A Milli Takım Kadrosuna Dahil Edildi!

A Milli Futbol Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası eleme karşılaşmalarında oynayacağı Karadağ, Cebelitarık ve Hollanda ile oynayacağımız karşılaşmaların kadrosuna Galatasaray'da forma giyen Alpaslan Öztürk dahil edilidi.

FIFA 2022 Dünya Kupası eleme karşılaşmalarında Karadağ, Cebelitarık ve Hollanda ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takımın kadrosunda bir değişiklik yaşandı.

Milli Takımın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Alpaslan Öztürk'ün kadroya dahil edilmesil ile ilgili ;

Galatasaray A.Ş. forması giyen Alpaslan Öztürk, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için kampa giren A Millî Takım'ımızın aday kadrosuna dahil edildi. ' ifadelerine yer verildi.

A Milli Takımımızın aday kadrosu Alpaslan Öztürk'ün eklenmesi ile birlikte ;

Kaleciler : Mert Günok (Beşiktaş),Uğurcan Çakır (Trabzonspor),Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Defans : Alpaslan Öztürk (Galatasaray), Zeki Çelik (Lille),Mert Müldür (Sassuolo),Çağlar Söyüncü (Leicester City),Kaan Ayhan (Sassuolo) , Merih Demiral (Atalanta),Ozan Kabak (Schalke 04),Umut Meraş (Le Havre)

Orta Saha : Okay Yokuşlu (Celta Vigo),Taylan Antalyalı (Galatasaray),Orkun Kökçü (Feyeenord),Yusuf Yazıcı (Lille),Ozan Tufan (Watford),Hakan Çalhanoğlu (Inter),Salih Uçan (Beşiktaş),Cengiz Ünder (Marsilya),Efecan Karaca (Alanyaspor),Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray),Abdülkadir Ömür (Trabzonspor),Halil Akbunar (Göztepe)

Forvet : Burak Yılmaz (Lille),Kenan Karaman(Beşiktaş),Enes Ünal (Getafe),Halil Dervişoğlu (Brentford)

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr