13.01.2022-10:19 (Son Güncelleme:13.01.2022-10:27)

Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktörü Domenec Torrent'ten Takıma İlk Mesajlar Geldi!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent Florya'da ilk antrenmanına çıktı. Domenec Torrent'ten takıma dikkat çeken sözler geldi.

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının hemen ardından takımın başına Domenec Torrent geldi. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent vakit kaybetmeden Florya'da ilk antrenmanına çıktı. Mesaiye çok hızlı başlayan Galatasaray'ın yeni teknik direktöründen takıma dikkat çeken sözler geldi.

İLK SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent takımla ilk antrenmanına katılırken teknik adamdan takıma dikkat çekecek sözler geldi. İspanyol çalıştırıcı yaptığı açıklamada, 'Hep beraber yolumuza devam edeceğiz. Size güveniyorum. Başarılı olacaksınız.' dediği aktarıldı.


DİSİPLİNE ÖNEM VERİYOR

İspanyol teknik adamın bu görüşmenin ardından sabah idmanını yönetmek üzere sahaya indiği öğrenildi. Burada futbolcularıyla tek tek sarılarak tanışan tecrübeli teknik adam, 'Çok iyi bir takım olduğunu biliyorum. Çok çalışacağız ve bebraber başaracağız' ifadelerine yer verdi.

ÇİFT İDMANLA BAŞLADI

Takımı tanımak, toparlamak ve oyuncuları yeni programa adapte edebilmek adına günde çift idmanla devam edeceklerini aktaran Torrent, sabah idmanının ardından tesisleri gezdi. Florya'daki tüm personelle tek tek tokalaşan ve taşınan teknik adam akşam idmanına kadar hazırlıklarını devam ettirdi.

TAKIM TESİSTEN AYRILMADI

Futbolcular da iki antrenman arasında tesisten ayrılmadı ve hem eğlenip hem de dinlenerek vakitlerini değerlendiriler. Saat 17.00'de takım ve teknik ekip tekrar sahada bir arada oldu. Akşam antrenmanı ise daha yoğun bir tempoda geçti. Bugünden itibaren de Hatayspor karşılaşmasına yönelik taktiksel hazırlıkların başlayacağı aktarıldı.

İMZA TÖRENİ BEKLENİLMEYE GEÇTİ

2023 yılına kadar anlaşma sağlanan Domenec Torrent'in imza töreniyle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Kulüpten verilen bilgiye göre önümüzdeki günlerde bir organizasyon yapılma ihtimali yüksek görünüyor.

TÜRK YARDIMCI PLANLANIYOR

Galatasaray'da kulübün patronu Burak Elmas, Torrent'in yanında bir Türk yardımcı antrenörün de yer alacağını belirtti. Bu konuyla alakalı görüşmelerin devam ettiği İspanyol çalıştırıcı ile uyumlu çalışabilecek, kulübün ve ligin dinamiklerini iyi bilen bir antrenörün Florya'ya getirileceği aktarıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr