12.08.2022-15:36 (Son Güncelleme:12.08.2022-15:36)

Galatasaray’ın hedefindeki Alexander Djiku kimdir ve kaç yaşında? Alexander Djiku hangi mevkilerde oynuyor, daha önceki takımları hangileri?

Süper Lig’de iyi bir başlangıç yapan Galatasaray Nelsson’un ayrılma ihtimali sonrası Strasbourg’lu futbolcu Alexander Djiku’yu gündemine aldı. Peki Galatasaray’ın hedefindeki Alexander Djiku kimdir ve kaç yaşında? Alexander Djiku hangi mevkilerde oynuyor, daha önceki takımları hangileri? İşte futbolcunun merak edilenleri...

Spor Toto Süper Lig’de ilk haftada deplasmanda 16 maçtır yenilmeyen Antalyaspor’u yenmeyi başaran Galatasaray’da moraller oldukça yüksek. Fakat sarı kırmızılı takımda Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson’un Sevilla’ya transfer olmak istemesi sebebiyle teknik heyetin düşünceli olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle savunma hattına bir transfer yapmak isteyen Galatasaray’ın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’un stoperi Alenxander Djiku’yu transfer etmek istediği iddia edildi. Sarı kırmızılı futbol severler ise Djiku hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorlarına yöneldi. Peki Galatasaray’ın hedefindeki Alexander Djiku kimdir ve kaç yaşında? Alexander Djiku hangi mevkilerde oynuyor, daha önceki takımları hangileri?

Galatasaray’ın hedefindeki Alexander Djiku kimdir ve kaç yaşında?

Alexander Djiku, 9 Ağustos 1994 tarihinde Fransa’nın Montpellier şehrinde doğdu. Futbol altyapısına Bastia kulubünde başlayan Ganalı futbolcunun ilk profesyonel karşılaşmasına 2012 yılında çıktığı ifade ediliyor.


Alexander Djiku hangi mevkilerde oynuyor, daha önceki takımları hangileri?

Savunmanın göbeğinde oynayan 28 yaşındaki Alexander Djiku’nun daha önce Bastia, Caen ve son olarak halen formasını giydiği Strasbourg olduğu öğrenildi. Oyuncu 2019 yılından bu yana Strasbourg’da forma giymeye devam ediyor.

kursat@haber365.com.tr