28.02.2022-17:38 (Son Güncelleme:28.02.2022-17:53)

Ülkemizde bir dönem Galatasaray'ın formasını terleten dünya yıldızı Frank Ribery'nin hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

1


Ülkemizde bir dönem Galatasaray'ın formasını terleten dünya yıldızı Frank Ribery'nin hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

2


İtalya Serie A takımlarından Salernitana formasını terleten Franck Ribery trafik kazası geçirdi. Yıldız futbolcunun kafa travması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Futbolcudan gelen kötü haber sonrası futbol dünyası büyük endişe yaşadı.

3


İtalya basınından gelen son bilgilere Frank Ribery Salerno'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Capacio - Paestum kasabasında gerçekleşti

4


Ribery'nin aracıyla trafik ışığına çarptığı aktarıldı. Serie A kulübü yaptığı basın açıklamasında aracı Franck Ribery'nin kullanmadığını aktarırken 38 yaşındaki futbolcunun önlem olarak birkaç gün hastanede kalacağını duyurdu.

5


Dünya yıldızı Frank Ribery'den gelen bu kötü haber futbol dünyasının gündemine oturdu.

6


Yıldız futbolcu uzun yıllar formasını terlettiği Alman ekibi Bayern Münih'in efsane futbolcularından birisi haline gelmişti.

7


Geçtiğimiz sezonlar Alman ekibinden ayrılan futbolcu İtalyan ekibi Fiorentina'ya transfer olmuştu. Yıldız futbolcu son olarak ise Fiorentina'dan Salernitana'nın yolunu tutmuştu.

8


Fransız futbolcu Ribery bir dönem ülkemizde de Galatasaray formasını terletmişti ve oynadığı futbolla o dönem ülkemize damgasını vurmuştu. Bu anlamda futbolcunun kaza haberi Türk futbol camiasında da gündeme bomba gibi düşmüş oldu.

Galatasaray'ın eski yıldızı Franck Ribery geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR