14.06.2022-09:43 (Son Güncelleme:07.07.2022-17:18)
>

Galatasaray'da yeni başkanın Dursun Özbek olmasının ardından teknik adamlık görevine gelecek isim büyük merak konusu haline geldi. Sarı kırmızılılarda bu anlamda gündeme son olarak ise 45 yaşındaki Alman çalıştırıcı Marco Rose geldi.

1

Hoca ile ön görüşmeler yapıldı


Galatasaray'ın ünlü Alman çalıştırıcı Marco Rose ile ön görüşmeler yaptığı ve şimdilerde işi resmiyete dökmek için son pürüzleri gidermeye çalıştığı aktarılmakta.

2

Önemli gelişmelerin olması söz konusu


Bu anlamda teknik adamla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu. Alman hoca için son olarak camiada genel olarak ortak kararın beklendiği vurgulanıyor.

3

Kurmayların onayı bekleniyor


Dursun Özbek'in Alman hocayı takımın başına getirmeye oldukça sıcak baktığı aktarılırken, son olarak kurmaylarının yanıtını beklediği aktarılıyor.

4

Gelecek sezon planlamalarına başlandı


Eğer kurmaylardan beklenen onay çıkarsa Dursun Özbek'in 45 yaşındaki Alman hocayla hızlı bir şekilde el sıkışacağı ve gelecek sezonun planlamalarına geçileceği aktarılıyor.

5

Teknik adamın kariyeri


Marco Rose kariyerinde teknik adam olarak ilk Mainz takımının yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Ardından Lok Leipzig takımını çalıştırdı. Sonrasında ise Salzburg takımının alt yapılarında görev aldı.

6

Son olarak Alman ekibinde görev aldı


Ardından ise Gladbach takımının teknik adamlık görevine geldi. Son olarak ise Dortmund takımının çalıştırmıştı.

7

Ciddi şekilde ilgileniyorlar


Alman hoca ile son olarak Galatasaray'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği ve yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyor.

8

Geleceği merak konusu oldu


Hoca ile ilgili gelişmeler taraftarlar tarafından da büyük bir merakla takip edilmeye başlanmış durumda.

Galatasaray'da teknik direktörlük için gündeme Marco Rose geldi!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR