11.10.2021-15:41 (Son Güncelleme:11.10.2021-16:24)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da sezon başında kiralık olarak İngiliz ekibinden kadroya katılan Halil Dervişoğlu ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

1


Sarı kırmızılılarda milli futbolcu Halil Dervişoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

2


Sezona etkili bir şekilde başlayan yıldız futbolcu Halil Dervişoğlu, zaman zaman Fatih Terim'den süre alırken genç futbolcunun transferine ilişkin yeni gelişmeler yaşanmakta.

3


Fatih Terim'in, Halil Dervişoğlu'nun takımda kalması için onay verdiği ve bu gelişmeyi yönetime ilettiği aktarıldı. Sarı kırmızılı takımın da futbolcu için İngiliz takımıyla söz kestiği aktarıldı.

4


Bu anlamda sezon sonunda Halil Dervişoğlu için gelecek transfer teklifleri değerlendirilmeye alacağı bilinen İngiliz ekibi Brentford'un transfer önceliğini Galatasaray'a verdi ve ön anlaşma sağlandı.

5


İngiliz ekibi Brentford kulübü, Halil Dervişoğlu için kendisine gelecek olan teklifleri değerlendirebilir fakat teklif yapılması halinde öncelik Galatasaray'ın olacak. Yaşanan bu gelişme Galatasaray camiasında heyecanla karşılandı.

6


Futbolcu adına yaşanan bu gelişmeler gerek Galatasaray taraftarını gerek Galatasaray takımında heyecanla karşılandı. Futbolcu ile ilgili yeni sıcak gelişmelerin yaşanması beklenmekte.

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu İle İlgili Yeni Gelişmeler Yaşanıyor!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR