18.04.2022-13:48 (Son Güncelleme:24.06.2022-14:41)
>

Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe'nin şimdilerde çok konuşulan genç yıldızı Arda Güler gibi potansiyelli olduklarını düşündükleri Eren Aydın'ın A takımda oynatılmamasına tepki gösteriyor.

1


Arda Güler'in etkili performansı sonrası sarı kırmızılılar altyapıdaki genç yetenekleri Eren Aydın'ın aynı şekilde değerlendirilememesinden büyük şikayetçiler. 19 yaşındaki futbolcunun istatistikleri ise dikkat çekmekte.

2


19 yaşındaki Eren'in istatistiklerine bakıldığında futbolcu ciddi anlamda başarılı bir performans ortaya koymakta. Forvet bölgesinde oynayan genç futbolcu geçtiğimiz sezon Arda Güler'in de Fenerbahçe formasıyla boy gösterdiği U19 Ligi'nde 22 karşılaşmada 23 gol ve 6 asistlik etkili bir performans sergilemiş ve en değerli oyuncu ödülünü almıştı.

3


Arda Güler ise geçtiğimiz sezon U19 Ligi'nde 22 karşılaşmada 10 gol atıp, 7 kez asist yapmıştı. Eren Aydın'ın etkili performansına bakıldığında A takım düzeyinde olmaması ve A takım ile idmanlarda yer almaması tepki çekti.

4


Genç yetenek bu sezonun devre arasında Galatasaray'ın pilot takımı olarak anlaşmaya vardığı Niğde Anadolu'ya kiralık olarak gönderildi. Gollerine 2. Lig Kırmızı Grup'da da devam eden 19 yaşındaki futbolcu 12 karşılaşmada 6 kez ağları havalandırdı.

5


Galatasaraylı taraftarlar sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlarda, 'Devre arasında Eren'i A takım kadrosuna alacağımıza 36 yaşındaki Gomis'e yatırım yaptık' ifadesini kullanarak tepkilerini dile getirdiler. Bu anlamda futbolcunun durumu gündem konusu oldu.

6

7

Galatasaray taraftarları altyapıdaki Eren Aydın'ın, Fenerbahçeli Arda Güler gibi değerlendirilmemesini eleştirdi!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR