05.05.2024-16:35 (Son Güncelleme:05.05.2024-16:35)

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Sivasspor maçı nereden izlenir?

Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray sahasında Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı kırmızılılar, ligin bitimine 4 hafta kala rakibi karşısında taraftarı önünde galip gelmeyi hedefliyor. Peki Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Sivasspor maçı nereden izlenir? Soruların yanıtı haberimizde…

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Son 15 maçında da galip gelerek şampiyonluğu kimseye bırakmamaya kararlı olan sarı kırmızılılar, Sivasspor karşısında galip gelerek seriyi 16 maça çıkarmayı ve liderliğini perçinlemeyi hedefliyor. Peki Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Sivasspor maçı nereden izlenir?

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Sivasspor maçı 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19.00’da Rams Park’ta oynanacak.

Galatasaray Sivasspor maçı nereden izlenir?

Arda Kardeşler’in hakem olacağı Galatasaray Sivasspor maçı Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.


Galatasaray Sivasspor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Icardi.

Sivasspor: Nikolic, Poungouras, Camara, Appindangoye, Murat, İbrahim, Charisis, Ziya Erdal, N'Jie, Turgunboev, Manaj.

Ligde 36. maç

Galatasaray ile Sivasspor, bu akşam yapacakları maçla birlikte ligde 36. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 35 maçta sarı-kırmızılılar 21 kez galip gelirken, kırmızı-beyazlılar ise 7 kez rakiplerini mağlup etti. 7 mücadele ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın attığı 73 gole karşılık, Sivasspor 45 gol kaydetti.

kursat@haber365.com.tr