29.08.2021-17:05 (Son Güncelleme:29.08.2021-17:21)

Beşiktaş'ın transferi için uzunca bir süredir uğraş verdiği Milli futbolcu Kaan Ayhan transferine dahil olan Galatasaray transferde anlaşmayı sağladı. Kaan Ayhan kısa süre içerisinde Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacak.

1


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Brezilyalı yıldız Marcao'nun transferi için Napoli ile anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi bu boşluğu İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen Milli futbolcumuz Kaan Ayhan ile dolduracak.

2


Transfer döneminde adını sıkça duyduğumuz isimlerden biri olan Milli futbolcumuz Kaan Ayhan'ın transferi ile ilgili çeşitli söylentiler ortaya atışmıştı.

3


Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Kaan Ayhan transferi için uzunca bir süredir uğraştığı bilinirken siyah beyazlılar Kaan Ayhn transferinde İtalyan ekibi Sassuolo'yu bir türlü ikna edememişti.

4


Beşiktaş ve Sassuolo arasında Kaan Ayhan transferi için yapılan pazarlıklarda istenen bonservis ücreti 6 milyon euronun altına inmemiş ve İtalyanlar Kaan'ı kiralık olarak göndermek istememişti.

5


Beşiktaş'ın bir süredir uğraş verdiği Kaan Ayhan transferine dahil olan Galatasaray, Marcao'nun Napoli'ye transferinden elde edeceği geliri bu transferde kullanmaya karar verdi.

6


İtalyan ekibi Sassuolo ile transferde anlaşmayı sağlayan Galatasaray yönetimi, Kaan Ayhan ile menajeri aracılığı ile gerçekleştirdiği görüşmelerde de anlaşmayı sağladı.

7


Türkiye'de futbol oynama fikrine sıcak bakan Kaan Ayhan'ın Galatasaray'ın teklifine olumlu yönde yanıt verdiği öğrenilirken transferin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray, Milli Futbolcu Kaan Ayhan'ın Transferinde Anlaşmayı Sağladı!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR