26.01.2022-16:30 (Son Güncelleme:23.02.2022-16:49)

Galatasaray'dan ara transfer döneminde hiç beklenmedik bir hamle geldi. Fenerbahçe'nin eski golcüsü için yönetim görüşmelere başladı.

1


Galatasaray yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmelerde transfer konusunda isimleri ileten İspanyol teknik adam Domenec Torrent, beklemeye koyuldu.

2


Yönetim transferler konusunda çalışmalarına vakit kaybetmeden başlarken forvet transferinde Domenec Torrent'in ilettiği listeden sürpriz bir isim çıktı. Eski Fenerbahçeli golcü Vincent Janssen için sarı kırmızılılar görüşmelere başladı.

3


Meksika ekibi Monterrey'de forma giyen 27 yaşındaki Hollandalı golcü Vincent Janssen'in kulübünde mutlu olmadığı ve takımından ayrılmak istediği öğrenildi.

4


Galatasaray yönetimi golcü oyuncuyu sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu ile birlikte kiralayabilmek için çalışmalarına başlayarak teklifini iletti.

5


Vincent Janssen'in Galatasaray'da forma giymek için istekli olduğu, kendi potansiyelini tekrardan Türkiye'de göstererek bir çıkış yakalayabileceğini düşündüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor.

6


Meksika ekibi Monterrey'in Vincent Janssen'i sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu ile birlikte Galatasaray'a göndermeye sıcak baktığı öğrenilirken iki kulüp arasındaki görüşmelerde şu anki etapta satın alma opsiyonu konusunda pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

7


Önümüzdeki günler içerisinde transferin Monterrey ve Galatasaray arasında olumlu yönde sonuçlanması beklenirken bu hafta içerisinde Vincent Janssen'in İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

8


2017-2018 sezonunda 2.5 milyon euroluk kiralama ücretiyle İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan Fenerbahçe'ye gelen Hollandalı golcü Fenerbahçe formasıyla toplamda 18 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 5 gol ve 4 asistlik bir performans sergilemişti.

Galatasaray Eski Fenerbahçeli Vincent Janssen'i Transfer Etmek İstiyor!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR