15.01.2022-18:39 (Son Güncelleme:15.01.2022-18:39)

Galatasaray, transfer döneminin çok konuşulacak hamlelerinden birine imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz devinin yıldızı için teklif yapıldı.

1


Galatasaray, transfer döneminin çok konuşulacak hamlelerinden birine imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz devinin yıldızı için teklif yapıldı.

2


Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmış ve yerine İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti.

3


Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği transfer görüşmelerinde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin yıldız futbolcusunun kadroya katılması için imkanların zorlanmasını istedi.

4


Teknik Direktör Domenec Torrent'in Galatasaray yönetiminden istediği yıldız transferinin Chelsea forması giyen Ross Barkley olduğu ortaya çıktı.

5


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Ross Barkley için görüşmelere başlayan Galatasaray yönetimi hocasının çok istediği transfer için düğmeye bastı.

6


Chelsea forması giyen Ross Barkley için İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea ile görüşmelere başlayan Galatasaray yönetiminin ilk teklifinin sezon sonuna kadar kirama ve satın alma opsiyonu olarakta 5 milyon euro olduğu ortaya çıktı.

7


Galatasaray'ın düzenli oynatma garantisi sunarak bir kiralama teklifi sunmasına İngiliz ekibi sıcak bakarken satın alma opsiyonundaki rakam konusunda ise teklif edilen 5 milyon euroyu çok düşük bulduğu öğrenildi.

8


İngiliz ekibi Chelsea'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Ross Barkley için Galatasaray yönetimiyle pazarlıklarını sürdürürken satın alma opsiyonu konusunda görüşmeler devam ediyor.

Galatasaray Chelsea'den Ross Barkley'i Transfer Etmek İstiyor!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR