26.01.2022-10:08 (Son Güncelleme:02.02.2022-16:32)
>

Galatasaray, Al Hilal takımından resmen ayrılan eski futbolcusu Bafetimbi Gomis'i kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

1


Gelen son bilgilere göre sarı kırmızılıların eski futbolcusu Bafetimbi Gomis ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilmişti. Galatasaray yıldız futbolcuyla resmen anlaştı.

2


2017/2018 sezonunda sarı kırmızılılarda 29 gol atıp Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli isimlerden birisi olan Gomis, 6 milyon Dolar'a Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Gomis, 3.5 yıllık maceranın ardından Al Hilal'e resmen veda etti. Golcü futbolcu arayan Galatasaray, 36 yaşındaki santrafor için yeniden devreye girmişti.

3

4


Fransız futbolcunun menajeri Patrick Mendy'nin, 'Galatasaray'a kapımız açık' diyerek transfere yeşil ışık yaktığı öğrenilmişti. Bu anlamda önemli gelişmeler yaşanıyordu.

5


Galatasaray'ın Gomis ile olan son görüşmesinde futbolcunun istediği ücret de ortaya çıktı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın ''Bafetimbi Gomis de görüştüğümüz oyunculardan bir tanesi'' açıklaması taraftarları oldukça heyecanlandırırken, Gomis'in bu transfer için 3 milyon talep ettiği öğrenilmişti.

6


Başkan Burak Elmas'ın bizzat yürüttüğü transfer operasyonunda Bafetimbi Gomis ile Gatasaray'ın 6 aylık sözleşme imzaladığı ve aynı zamanda imzalanan sözleşmede 1 senelik bir opsiyon maddesi olduğu öğrenildi.

7


Golcü oyuncu Gomis, sarı kırmızılı ekipten 6 aylık sözleşmesi için 1.2 milyon euroluk bir ücret alacak. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyordu.

8


Fransız futbolcu Gomis, 3.5 sezon formasını terlettiği Al Hilal takımında 147 karşılaşmada 107 gol atarak sergilediği performansla alkış aldı. Futbolcunun bu performansı ülkede gündem oldu.

9


Galatasaray forvet hattına Bafetimbi Gomis'i transfer ettiğini açıkladı. Galatasaray eski yıldızıyla 1.5 yıllık sözleşme imzalarken, transferi de sosyal medya hesabından resmen duyurdu.

Galatasaray Bafetimbi Gomis'in Transferi İçin Harekete Geçti!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR