31.08.2021-12:33 (Son Güncelleme:31.08.2021-14:01)

Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, 70 yaşında tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetti. Şensoy'un vefatının ardından birçok ünlü isim yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini belirtti. İşte o paylaşımlar...

1

Nilgün Belgün


Ünlü oyuncu Nilgün Belgün; 'Ah Ferhan Şensoy’u kaybetmişiz çok ama çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun canım arkadaşımın' sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.

2

Ata Demirer


Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer; 'Çok üzüldüm.. Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim Herkesin hayatına bir noktada dokunmuştur büyük usta ,hepimizin başı sağ olsun.' ifadelerini kullandı.

3

Armağan Çağlayan


Ünlü sunucu Armağan Çağlayan da Ferhan Şensoy'un ardından 'Her yazdığıyla, her oyunuyla, her rolüyle hepimize çok şey öğretti... Yattığınız yer incitmesin Ferhan Hocam... Güle güle...' sözlerini paylaştı.

4

Cem Davran


Ünlü oyuncu Cem Davran; 'Çok saçma, çok acayip, çok şaka sanki, bu olur mu ya durup dururken şimdi.' ifadelerini kullandı.

5

Zerrin Özer


Ünlü şarkıcı Zerrin Özer de Ferhan Şensoy'un vefatının ardından paylaşımda bulundu.

6

Ahmet Mümtaz Taylan


Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ise; 'Kül yutmaz mizahıyla tiyatromuzun darağacının gelişmesine unutulmaz katkıları olmuş bir ustayı kaybettik. Çok daha güzel günler görmeyi hak ediyordu. Nurlar içinde yatsın.' ifadelerini kullandı.

7

Mert Fırat


Oyuncu Mert Fırat; 'İlham olduğun, çığır açtığın meslek hayatımızın medarı iftiharı, ustamız, dik duruşunla, hiç durmayan üretme azminle bizlere hep ışık oldun. Yattığın yer incitmesin, devrin hep daim oldu daim olacak...' sözleri ile üzüntüsünü ifade etti.

8

Işıl Yücesoy


Başarılı oyuncu Işıl Yücesoy ise; 'Ferhan bu şaka mı !? Koca bir devri beraberinde alıp götürdün. Yazacak, konuşacak söz bile bulamıyorum... İçim acıyor...' sözlerini kullandı.

Ferhan Şensoy'un Vefatının Ardından Ünlü İsimlerin Yaptığı Paylaşımlar
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Oyuncu Burcu Biricik doğuma günler kala...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in gecesi...

Ece Seçkin Arabistan'da tesettüre girdi:...

'Son'bahar mı? Demet Evgar'lı Bahar dizi...

Ünlü şarkıcı iç çamaşırlarıyla alışveriş...

Acun Ilıcalı sinir krizi geçirdi! İddial...

Yalı Çapkını Seyran'ın hastalığı ne? Sey...

Seda Sayan’ın 4 aydır neden otelde yaşad...

İrem Derici itiraf etti, Hülya Avşar day...

Ezgi Mola'dan Masumlar Apartmanı itirafı...