18.05.2022-09:42 (Son Güncelleme:07.07.2022-17:15)
>

Fenerbahçe'nin şimdilerde gelecek sezon için en güçlü teknik direktör adaylarından olan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un son açıklamaları gündeme oturdu. Sarı lacivertlilerin Jesus'a yaptığı teklifi doğrulayan avukat, 'enerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile iyi bir kimya yakalamayı başardı. Jorge Jesus'un bir teklif aldığı ve bu projeyi daha iyi anlama arzusunun olduğu doğru.' ifadelerine yer verdi.

1

Teknik adam yoğun bir şekilde gündeme geliyor


Sarı lacivertlilerde gelecek sezon takımın başında kimin olacağı büyük bir soru işareti haline gelmiş durumda. Kanaryada bu anlamda en çok adı geçen isim ise Portekizli teknik adam Jorge Jesus oldu.

2

Avukatının açıklamaları ilgi çekti


Portekizli teknik adamı Ali Koç'un takımın başına mutlak getirmek istediği ve bu anlamda temasların arttığı aktarılmıştı. Son olarak ünlü hocanın avukatının yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırmış durumda.

3

Teklifi doğruladı


Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından Jorge Jesus'un avukatı olan Luis Miguel Henrique sarı lacivertli takımla ilgili yaptığı açıklamada, Portekizli hocanın sarı lacivertlilerden aldığı teklifi doğruladı.

4

İyi kimya yakalandığını söyledi


Henrique taraflar arasında ise henüz somut bir durumun olmadığını belirtti. Avukat yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile iyi bir kimya yakalamayı başardı.

5

Daha fazla bilgi vermedi


Jorge Jesus'un bir teklif aldığı ve bu projeyi daha iyi anlama arzusunun olduğu doğru. Bunun dışında tartışılması gereken bazı detaylar daha var ama bu konu hakkında konuşamam.' ifadelerine yer verdi.

6

Başka teklifler de alıyormuş


Diğer yandan avukat Luis Miguel Henrique, Jorge Jesus'un Güney Amerika'dan iki teklif aldığını açıkladı. Devam eden açıklamalarında ise, 'Jorge Jesus'un Güney Amerika'dan iki teklif aldığı doğru ve bu tekliflerden bir tanesi Şili'den.

7

Milli takım çalıştırmadığını aktardı


Jorge Jesus bugüne kadar hiçbir milli takımı çalıştırmadı. Günlük çalışmayı, günlük tempoyu seven biri.

8

Fenerbahçe'nin Şampiyonluk hedefi hakkında konuştu


Fenerbahçe, Türkiye'de şampiyonluğa oynuyor, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Brezilya Mili Takımı, kendisinin söylediği gibi sadece bir istisna olabilir.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Fenerbahçe'nin takımın başına getirmek istediği Teknik Direktör Jorge Jesus'un avukatından dikkat çeken açıklamalar geldi!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR