13.05.2022-10:18 (Son Güncelleme:19.06.2022-10:30)

Fenerbahçe'den, Bursaspor'a kiralanan genç sağ bek Uğur Kaan Yıldız performansıyla bu sezon dikkat çekmişti. Sarı lacivertliler bu nedenle futbolcunun sözleşmesini uzatma kararı aldı.

1


Sarı lacivertlilerden sezon başında Burak Kapacak'ın transferi karşılığında 1 yıllığına Bursaspor'a kiralanan Uğur Kaan Yıldız, son maçlardaki etkili performansıyla büyük beğeni topladı.

2


Fenerbahçe 19 yaşındaki sağ bekin 2023'te sona erecek olan kontratını uzatmak için düğmeye basmış durumda.

3


Son dönemdeki altyapı hamleleri ile adından söz ettiren Kanarya, Uğur Kaan Yıldız için de sevindirici gelişmelerin olması peşinde. Futbolcu sezon başında Burak Kapacak transferine karşılık olarak İsmail Yüksek ile beraber Uğur Kaan'ı Bursaspor'a kiralamıştı.

4


Yeşil - Beyazlı forma ile Spor Toto 1. Lig'de boy gösteren yıldız son dönemdeki formuyla Fenerbahçe'de yetkililerin beğenisini kazanmıştı.

5


Bursaspor'un, Ümraniyespor maçında 90+4'te gol atan Uğur Kaan Yıldız, dikkatleri üzerine çekmişti. Bursaspor küme düşse de oyuncunun performansı Fenerbahçeli kurmayları harekete geçirmiş durumda.

6


Yönetimin Uğur Kaan Yıldız'ın performansını yakından takip ettiği ve sezon sonunu beklediği aktarıldı.

7


Futbol hayatına Fenerbahçe altyapısında başlayan Uğur Kaan Yıldız altyapıda gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekti. Sonrasında ise Bursaspor kiralık olarak gitti. Şimdilerde ise Fenerbahçe A takımında oynama durumu söz konusu olmakta. 19 yaşındaki genç yetenek sağ bek olarak görev yapmasının yanı sıra orta sahanın sağı ve orta sahanın solunda görev alabiliyor.

Fenerbahçe'nin, Bursaspor'a kiraladığı Uğur Kaan Yıldız transferinde yeni gelişmeler var!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR