03.01.2022-15:48 (Son Güncelleme:28.01.2022-14:36)

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Alman yıldız Max Meyer, Süper Lig'in devre arasında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde sürpriz bir takıma önerildi.

1


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isim Max Meyer, sarı lacivertli kulüpte büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

2


Fenerbahçe'de bu sezon yaşanan kötü gidişatın ardından Spor Toto Süper Lig'de başlamak üzere olan ara transfer dönemi öncesinde Başkan Ali Koç ve ekibinin önerisi üzerine büyük değişimler yapılması bekleniyor.

3


Sezon başında kadroya katılan Max Meyer'în beklentilerin oldukça altında kalması nedeniyle sarı lacivertli kulüp Alman oyuncusunu sezon sonuna kadar kendisini gösterebileceği bir kulübe kiralık olarak göndermek istiyor.

4


Max Meyer için Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe yönetiminin Alman yıldızını sezon sonuna kadar kiralık olarak önerdiği öğrenildi.

5


Volkan Demirel'in Fatih Karagümrük yönetimi ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından Fenerbahçe'ye bir dönüş yapması beklenirken, genç teknik adamın bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

6


Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin açılmasına kısa bir süre kalmışken Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Max Meyer'in geleceğinin netlik kazanması adına geri sayıma geçildi.

Fenerbahçeli Max Meyer Fatih Karagümrük'e Önerildi!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR