07.05.2024-11:05 (Son Güncelleme:07.05.2024-17:23)

Fenerbahçe’de şampiyonluk hayali suya düşüyor: İsmail Kartal ile oyuncular arasındaki bağ koptu

Konyaspor deplasmanından beraberlikle dönerek şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Fenerbahçe’de hayal kırıklığı ile sona ermek üzere olan sezonla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı.

Süper Lig’de Konyaspor beraberliğinin ardından son 3 haftaya lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde giren Fenerbahçe’de takım içinde yaşanan olaylarla ilgili yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. İddialara göre İsmail Kartal ile oyuncular arasındaki bağ kopmuş durumda.

Kartal ile oyuncular fikir ayrılığı yaşıyor

Haber7’de yer alan habere göre; Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı habere göre, Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, takımın lider oyuncuları Tadic, Fred ve Dzeko'ya fikirlerini danışıyordu. Ancak son zamanlarda Kartal ile oyuncular arasında fikir ayrılıkları ortaya çıktı. Sivasspor ile oynanan maçın ardından ise oyuncularla Kartal arasındaki bağın tamamen koptuğu belirtiliyor. Oyuncuların sezon sonunu beklediği ve Leonardo Bonucci'nin son maçlarda kadroya alınmamasıyla ilgili tesislerde sorun çıkardığı ifade ediliyor.


Spor yorumcusu Serhat Akın'a göre, Bonucci maç kadrosunda olmadığın>ı öğrenince tesislerde kapıları tekmeledi.

Tivibu Spor'da konuşan Elvir Balic ise Kartal ile takım arasındaki bağın tamamen koptuğunu söyledi. Balic'e göre, "Futbolcular teknik direktörden memnun değilse, hiçbir şey yapamazsın. Oyuncuların %90'ı çok önceden İsmail Hoca ile bağlarını koparmış durumda."

kursat@haber365.com.tr