16.03.2022-09:40 (Son Güncelleme:24.06.2022-16:33)
>

Bu sezon Fenerbahçe'de beklentilerin çok altında kalan ve gelecek sezon için takımda düşünülmeyen Luiz Gustavo'nun başka bir takıma transfer olmak istemediği öğrenildi.

1

Beklentilerin altında kaldı


Sarı lacivertlerde bu sezon beklentilerin oldukça altında kalan ve performansıyla büyük tepki toplayan Luiz Gustavo hakkında kritik gelişmeler var.

2

Önemli gelişmeler var


Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Luiz Gustavo ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

3

Yoğun eleştiri almıştı


Fenerbahçeli Luiz Gustavo geçen sezonlar gösterdiği performansın yanı sıra bu sezon ortaya koyduğu futbolla yoğun eleştiriler alan isimlerden birisi haline gelmiş durumda.

4

Yönetim biletini kesti


Fenerbahçe'de bu anlamda gelecek sezon için kadroda düşünülmeyen futbolcunun durumu merak konusu haline gelmişti. Yönetimin kendisinden yeni bir takım bulmasını istediği futbolcudan dikkat çeken bir hamle geldi.

5

Ayrılmak istiyor


Fenerbahçe'de eski teknik direktörler Ersun Yanal ve Erol Bulut'un vazgeçilmezi olan fakat daha sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasını kaptıran Luiz Gustavo'nun takımdan ayrılmaya niyeti yok.

6

İlk 11'e giremiyor


Ersun Yanal ve Erol Bulut dönemlerinde 11'in değişilmez ismi olan Luiz Gustavo artık 11'e girmekte oldukça zorlanıyor. Bu anlamda futbolcu gelecek sezon takımda düşünülmezken futbolcudan çarpıcı bir hamle geldi.

7

Devam etmek istiyor


Futbolcu menajeri aracılığı ile takımdan ayrılmak istemediğini yönetime aktardı. Fakat Fenerbahçe 34 yaşındaki futbolcuyla devam etmeyi planlamıyor.

8

Kariyeri dikkat çekiyor


Kariyerinin başında Brezilya'nın çeşitli takımlarında top koşturan Luiz Gustavo, kariyer çıkışını ise Brezilya'nın Corinthians takımıyla yaptı. Brezilya'nın Coritnhians takımı sonrasında ise ilk Avrupa deneyimi Hoffenheim oldu. Hoffenheim sonrasında ise Bayern'e gitti. Alman devinde unutulmaz başarılar elde eden futbolcu burada Şampiyonlar Ligi'ni aldı.

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo takımdan transfer olmak istemiyor!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR