07.05.2024-09:56 (Son Güncelleme:07.05.2024-17:21)

Fenerbahçe’de Konya büyük darbe aldı: Zorlu maçta gol sesi çıkmadı

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kalarak lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düştü.

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Süper Lig’in 35. haftasında deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor’a konuk oldu. Sarı lacivertliler birçok net pozisyonu harcadığı maçta rakibiyle 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı.

Fenerbahçe’de Konya büyük darbe aldı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi ancak maç golsüz berabere sona erdi.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe, birçok gol fırsatı yakaladı ancak rakip fileleri havalandıramadı. Bahattin Şimşek'in düdük çaldığı maçta her iki takım da sahadan birer puana razı oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında önemli bir puan kaybı yaşarken, Konyaspor ise ligde kalmak adına kritik bir puan kazandı.


Fenerbahçe'nin 90 puana ulaşmasıyla Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştüğü maç sonrası, şampiyonluk umutları zorlu bir sürece girdi. Öte yandan Konyaspor, 37 puana ulaşarak ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, evinde Kayserispor'u ağırlarken, Konyaspor ise sahasında Samsunspor ile karşılaşacak.

Konyaspor - Fenerbahçe ilk 11'ler

Konyaspor: Slowik, Ahmet Oğuz, Uğurcan, Adil, Guilherme, Hadebe, Soner, Nzonzi, Oğulcan, Ndao, Cikalleshi

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, Fred, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko

kursat@haber365.com.tr