10.01.2022-16:20 (Son Güncelleme:10.01.2022-16:20)

Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan Adana Demirspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Enner Valencia, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Adana Demirspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kadiköy'de ligin en formda ekiplerinden biri olan Adana Demirspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de hazırlıklar tamamlandı. Sarı lacivertli ekip Spor Toto Süper Lig'de ikinci devreye iyi bir başlangıç yaparak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

KANARYA GALİBİYET İSTİYOR

Hafta boyunca Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Kadiköy'de oynayacağı karşılaşma öncesinde kötü gidişatı tersine çevirmeye kararlı gözüküyor.


VALENCİA'DAN TAKIM ARKADAŞLARINA...

Fenerbahçe'nin golcüsü Enner Valencia, bugün oynayacakları Adana Demirspor karşılaşması öncesinde takım arkadaşlarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Açıkçası puan kaybı lüksümüz yok. Zirveyle aramızın daha fazla açılmasına izin veremeyiz. Yaşattığı hayal kırıklığına son vermek için artık galibiyet serisi yakalayarak tamamen ayağa kalkmamız gerekiyor. Benim pozisyonumda rekabet yüksek ama formayı bırakmaya niyetim yok.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr