02.06.2022-09:17 (Son Güncelleme:27.06.2022-14:15)
>

Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus'u getirmesinin ardından sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı lacivertlilerin Portekizli teknik direktörün eski öğrencisi olan 30 yaşındaki Perulu sağ kanat Andre Carrillo'yu transferde gözüne kestirdiği öğrenildi.

1

Transferler hız kesmeden devam ediyor


Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı lacivertliler gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isterken gündeme gelen bir diğer isim Andre Carrillo oldu.

2

Eski öğrencisini gözüne kestirdi


Jorge Jesus'un eski öğrencisi olan Andre Carrillo'yu sarı lacivertlilere kazandırmak istediği aktarılıyor.

3

Transferini çok istiyor


Perulu futbolcunun transferini yeni gelen teknik adam Jorge Jesus'un bizzat istediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

4

Önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu


Sağ kanat olan yıldız futbolcuyu teknik adamın çok istediği ve transferde kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyor.

5

Nabız yoklamaya başladılar


Sarı lacivertlilerin de futbolcu için nabız yoklamaya başladığı gelen bilgiler arasında yer almakta.

6

Oyuncunun kariyeri


Perulu futbolcunun kariyerinde Jorge Jesus'un payının büyük. Daha önce Sporting'de Jorge Jesus ile 1 yıl çalışan Carrillo buradan Benfica'ya transfer oldu. Fakat aradan geçen 3 yılın sonrasında Jesus bu kez Carrillo'yu Al - Hilal'e transfer etti. Kiralık olarak önce 1 yıl Al-Hilal takımının formasını terleten Carrillo, Jesus'un takımında 33 karşılaşmaya çıktı ve 6 gol 8 asist üretti.

7

Avrupa'da ilk durağı Benfica oldu


Oyuncu kariyerine Peru'nun Lima takımında başladı. Ardından Portekiz'in Benfica takımının yolunu tuttu.

8

Sahanın iki bölgesinde de oynuyor


Bir dönem İngiltere'nin Watford takımına transfer olan oyuncu sonrasında ise Al Hilal takımına kiralandı. Sonrasında ise takıma bonservisiyle transfer oldu. Ana mevkisi sağ kanat olan Perulu sol kanat pozisyonunda da görev alabiliyor.

Fenerbahçe transferde Andre Carrillo'yu yakın takibe aldı!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR