24.11.2021-10:25 (Son Güncelleme:24.11.2021-10:25)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Olympiakos Açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray derbisinde alınan galibiyetin ardından Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Olympiakos maçı öncesi futbolcularıyla konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray derbisinde, 1-0 geriye düşüp 10 kişi kalmasına rağmen karşılaşmayı son dakikalarda bulduğu gol ile birlikte 2-1 kazanan Fenerbahçe'de haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından moraller yerine geldi.

FENERBAHÇE 4'LÜ SAVUNMAYLA BAMBAŞKA OYNADI

Sezon başından bu yana 3'lü savunma sistemi ile oynayan ve sık sık bu konuda eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde oynanan 4'lü savunma oyunu büyük bir beğeni kazandı.

OYUNCULAR 4'LÜ OYUNDAN MEMNUN

Fenerbahçeli futbolcuların Teknik Direktör Vitor Pereira'ya 4'lü savunma sistemi ile daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını söylediği öğrenildi.

OLYMPİAKOS MAÇI ÖNCESİ OYUNCULARIYLA GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray derbisindeki galibiyetin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecekleri Olympiakos karşılaşması öncesinde futbolcularıyla bir araya gelerek mini bir toplantı düzenledi.

YAPILAN GÖRÜŞMEDE KONUŞULANLAR...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcularıyla gerçekleştirdiği toplantıda ;

DERBİDE ÇOK GÜZEL BİR ZAFER ELDE ETTİK

Galatasaray karşısında çok kritik bir galibiyet aldık. Ligde iddialı olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduk. Bizim için puan farkının önemi yok, sonuna kadar bu savaşı vereceğiz. Çok güzel bir zafer elde ettik ancak bizim için artık derbi geride kaldı. Önümüze bakmamız gerekiyor.

YUNANLARDAN RÖVANŞIMIZI ALALIM

Şimdi sıra Avrupa’da da iddiamızı sürdürmeye geldi. Antwerp galibiyetimiz ve diğer maçta alınan sonuçlarla avantajlı bir konuma geldik. Kalan iki maçımızı kazanırsak ilk iki içerisinde yer alırız. Olympiakos’a kendi evimizde acı bir şekilde kaybettik. Onlardan hem rövanşı alalım hem de puan tablosunda önlerine geçerek son maçlar öncesi ipleri elimize alalım.

Haber365
bilgi@haber365.com.tr