23.05.2022-13:57 (Son Güncelleme:23.05.2022-14:06)

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Süper Lig'de oynanan Yeni Malatyaspor maçı sonrası futbolculara yaptığı konuşma ortaya çıktı!

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u 5-0 mağlup ederek Süper Lig'i noktaladı. Alınan bol gollü skor ise taraftarların oldukça ilgisini çekti. Maçın ardından ise gelecek sezon Ali Koç'un planlarında yer almayan teknik adam İsmail Kartal'ın öğrencilerine yaptığı konuşma gün yüzüne çıktı.

Sarı lacivertliler, İsmail Kartal'ın önderliğinde ligde sonradan büyük bir çıkış yakalayarak ligi 2. sırada tamamladı. Son olarak ise Yeni Malatyaspor deplasmanından alınan 5-0'lık galibiyet ilgi çekti. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal maç sonrası ise oyunculara veda etti.

Takıma teşekkür etti

Fenerbahçe bu sezon son dönemdeki başarılı performansla ligi 2. sırada tamamlamayı başardı. Alınan sonuçta takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ın payı büyük oldu. Tecrübeli hoca, sezonun son haftasında 5-0 kazanılan Yeni Malatya maçının ardından oyuncularına duygusal bir konuşmada bulundu. 60 yaşındaki teknik adam, 'Sizlerdeki değişim arzusunu, daha geldiğim ilk gün gördüm. Ben sadece dinamikleri harekete geçirdim. Bugüne kadar kazandığımız maçlarda sergilediğiniz duruş, dalga dalga yayıldı. Sarı-Lacivertli renklere gönül veren herkesi yeniden hareketlendirdi. Biz, hep birlikte büyük bir iş başardık. Bu nedenle hepinize teşekkür ederim.' ifadelerine yer verdi.


Raporunu teslim etti

İsmail Kartal devam eden açıklamalarında, 'Bana göre gelecek sezon şampiyonluğa yürüyecek bir takımın temellerini attık. Benim sözleşmem artık sona erdi. Sizin gibi ben de bekleyip neler olacağını göreceğim' diye konuştu. Bu arada Kartal’ın, takımla ilgili hazırladığı detaylı raporu yönetime teslim ettiği aktarıldı.

mesutspor79@gmail.com