27.05.2022-11:48 (Son Güncelleme:17.06.2022-14:07)

Fenerbahçe bu sezon Antalyaspor'da başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı futbolcu Fernando Martins'i transferde gözüne kestirdi. Sarı lacivertlilerin yakın zamanda 30 yaşındaki ön liberoya teklif sunacağı aktarılıyor.

1


Antalyaspor geçtiğimiz sezonun devre arasında Brezilyalı yıldız Fernando Lucas Martins ile anlaşma sağlamayı başarmıştı.

2


Akdeniz ekibinin kadrosuna kattığı Fernando, bir süredir takımsızdı ve bonservisini de elinde bulunduruyordu.

3


Fernando, Antalyaspor'un Nuri Şahin ile birlikte yakaladığı muhteşem form grafiğinde oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplamayı başardı.

4


Geçtiğimiz yıl ara transfer döneminde Antalya'ya 1.5 yıllık imza atan Brezilyalı için Fenerbahçe'nin nabız yokladığı ve oyuncunun transferinde yakın zaman içerisinde önemli gelişmelerin olabileceği aktarılıyor. 6 numaralı oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma maddesinde yazan rakam ise 750 bin euro.

5


Sarı lacivertlilerin gündeminde olan Fernando'nun takımda kısa bir süre sonra göreve başlaması beklenen Jorge Jesus'un onayından geçtiği aktarılıyor. Bu anlamda futbolcu ile ilgili kısa sürede önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

6


Futbol hayatına Brezilya'nın Gremio takımında başlayan oyuncu ardından İtalya'nın Sampdoria takımına transfer oldu. Daha sonrasında Rus ekibi Spartak Moskova'nın yolunu tuttu.

7


Sonrasında adresi ise Çin'in BJ Guoan takımı oldu. Ardından ise Çin'in BJ Guoan takımından Akdeniz ekibi Antalyaspor'a geldi.

8


Ana mevkisi ön libero olan oyuncu yan mevki olarak ise merkez orta saha pozisyonunda görev alabilmekte. Futbolcu ile son olarak ise Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan Fernando Martins'i transferde gündemine aldı!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR