18.05.2022-13:30 (Son Güncelleme:21.06.2022-15:25)

Fenerbahçe sol bek transferinde gündemine aldığı Eren Elmalı için çalışmalarına devam ediyor. Oyuncunun değerinin yükselmesi sonrası sarı lacivertliler 21 yaşındaki oyuncu için para + takas teklifi yapacak.

1

Futbolcu için kolları sıvadılar


Sarı lacivertliler Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Eren Elmalı için kolları sıvamış durumda.

2

Oyuncu için plan yaptılar


Kanarya Kasımpaşa'nın futbolcusu Eren Elmalı'nın transferiyle oldukça yakından ilgileniyor. Futbolcu için ise kanaryanın yaptığı plan belli oldu.

3

Teklif ortaya çıktı


Fenerbahçe'nin Eren için istenen bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle genç yıldız için 3 milyon euro + takas teklifinde bulunacağı aktarıldı.

4

Ellerinden kaçırmak istemiyorlar


Genç sol bekin güncel piyasa değeri ise 1.8 milyon euro. Futbolcunun etkili performansı nedeniyle sarı lacivertliler yıldız ismi elinden kaçırmak istemiyor.

5

Samatta takas için kullanılacak


Fenerbahçe'nin takas için Kasımpaşa'ya önermeyi düşündüğü futbolcular ise kadro dışı kalan Ozan Tufan, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kongolu stoper Tisserand ve bu sezonu Belçika ekibi Antwerp'te kiralık olarak geçiren Tanzanyalı forvet Mbwana Ally Samatta

6

Futbolcuya karşılık bir ismi yollayacaklar


Kasımpaşa transferin gerçekleşmesi durumunda takas için bu 3 futbolcudan birisini seçecek.

7

Performansı dikkat çekti


Kasımpaşa altyapısından yetişen 1.80 boyundaki Eren Elmalı bu sezon lacivert beyazlı formayla 35 karşılaşmada sahada yer aldı ve 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

8

Türkiye U21 Takımı'nda oynadı


Eren Elmalı 4 kez ise Türkiye U21 Milli Takımı'nın formasını giydi. (Kaynak: Ajansspor.com)

Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın futbolcusu Eren Elmalı'nın transferi için şartları zorluyor!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR