26.05.2024-17:07 (Son Güncelleme:26.05.2024-17:07)

Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Fenerbahçe sahasında ligin son sırasındaki İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertliler son haftaya taşıdığı şampiyonluk şansını gerçeğe dönüştürmek için İstanbulspor’u yenip Galatasaray’ın Konyaspor deplasmanında kaybetmesini bekleyecek. Peki Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Fenerbahçe, Süper Lig’de kader maçında İstanbulspor ile karşılaşacak. Galatasaray deplasmanında kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya getiren İsmail Kartal’ın öğrencileri İstanbulspor önünde galip gelmeyi hedefleyecek ancak sarı lacivertlilerin mutlu sona ulaşması için Galatasaray’ın Konyaspor deplasmanında kaybetmesi gerekiyor. Peki Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı 26 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak. Saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda başlayacak olan zorlu mücadele Bein Sports 2’de canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe İstanbulspor maçı hakemi kim olacak?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı hakemi belli oldu. Mücadele Volkan Bayarslan düdük çalacak. Maçın VAR hakemi İtalyan hakem Marco Di Bello olacak.


Fenerbahçe İstanbulspor muhtemel ilk 11’ler:

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Çağlar, Ferdi, King, Szymanski, Fred, Tadic, Serdar Dursun, Dzeko.

İSTANBULSPOR: Mücahit, Okan, Mehmet, Deli, Coly, Ali, Sambissa, Vorobjovas, Loshaj, Jackson, Mamadou.

Fenerbahçe İstanbulspor maçı o kanallar şifresiz olacak

Fenerbahçe İstanbulspor maçını şifresiz veren yabancı kanallar belli oldu. Şampiyonluk yolunda kritik olan bu mücadele şu kanallardan şifresiz ve canlı takip edilebilecek:

Güney Amerika: Star+

Karayipler Bölgesi: ESPNPlay Caribbean

ABD: beIN SPORTS (İspanyolca), beIN SPORTS CONNECT

Kanada: Fanatiz, beIN SPORTS (İspanyolca), fubo TV, beIN SPORTS CONNECT

Çekya: Sport 1 CZ/SK

Fransa: beIN SPORT Max 8, Free

Hollanda: Ziggo Sport

Portekiz: Sport TV 4 (Şifresiz), Sport TV Multiscreen (Şifresiz - Konferans Yayın)

Romanya: Prima Play, Prima Sport 3

Slovakya: Sport 1 CZ/SK

Ukrayna: MEGOGO Football 1

Kulaklar Konya’da olacak

Geçtiğimiz hafta ezeli rakibini yenerek büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe, puan farkını 3’e indirip ikili averajda üstünlüğü ele geçirdi.

Konyaspor - Galatasaray maçı, Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmayla aynı saatte başlayacak. Galatasaray’ın mağlup olması ve Fenerbahçe’nin İstanbulspor’u yenmesi durumunda, Fenerbahçe sezonun şampiyonu olacak.

kursat@haber365.com.tr