27.05.2022-10:51 (Son Güncelleme:15.06.2022-09:44)

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin orta sahasını güçlendirmek için Benfica'nın Portekizli yıldız ismi Joao Mario ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un transfere büyük önem verdiği aktarılıyor.

1

Kanarya transferde harekete geçti


Fenerbahçe yeni sezonda iddiali bir kadro kurmak isterken transferde yapacağı arka arkaya hamlelerle tüm dikkatleri üzerine çekmeye başlarken son olarak transfer Joao Mario'yu gündeme aldı.

2

Joao Mario gündeme geldi


Teknik Direktör Jorge Jesus'un Fenerbahçe yönetiminden özel olarak istediği isim ortaya çıktı. Portekizli yıldız Joao Mario'yu isteyen Jorge Jesus bu transferi çok istiyor.

3

Ali Koç transferde harekete geçti


Fenerbahçe'nin, Portekizli yıldız futbolcu Joao Mario ile yakından ilgilendiği ve transferi için kolları sıvadığı aktarıldı. Gelecek sezon taraftarları heyecanlandıran bir kadro kurulması isteyen Ali Koç'un futbolcunun transferine ise önem verdiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

4

Benfica'dan ayrılmayı düşünüyor


Portekizli yıldız Joao Mario'nun Benfica'dan ayrılmayı planladığı ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ise gelen bir başka bilgiler arasında. Bu anlamda futbolcunun Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktığı da aktarılmakta.

5

Gelişmeler yaşanıyor


Bu anlamda oyuncuyla ilgili yakın zamanda resmi girişimlerin başlayacağı belirtilmekte.

6

Futbol hayatına Sporting'de başladı


Futbol hayatına Sporting altyapısında başlayan Joao Mario ardından Portekiz'İn Setubal takımına transfer oldu. Daha sonra ise İtalyan ekibi Inter'in yolunu tuttu. Inter sonrasında ise West Ham ve Loko Moskova takımlarında oynadı. Son olarak ise Portekiz ekibi Benfica'da oynuyor.

7

Hücumda etkili bir isim


29 yaşındaki oyuncu merkez orta saha oynamasının yanı sıra on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor.

8

Taraftarlar çok heyecanlandı


Futbolcu ile son olarak Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği aktarıldı. Yaşanan gelişmeler taraftarların da oldukça dikkatini kesmiş durumda.

9

Jorge Jesus'un eski öğrencisi


Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, eski öğrencisinin transferine büyük önem veriyor.

Fenerbahçe, Benfica'dan Joao Mario'nun transferi için devreye girdi!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR