04.05.2024-17:34 (Son Güncelleme:04.05.2024-17:34)

Fenerbahçe Beko Monaco maçıyla sosyal medyada gündem oldu: Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Fenerbahçe Beko’nun Euroleague’de Monaco karşısında yaşadığı mağlubiyetin ardından rakip takımdan bazı oyuncularla tartışan Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç sosyal medyada gündem oldu. Peki Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Euroleague Play-Off serisi 4. maçında Fenerbahçe Beko sahasında Monaco’ya 65-62 kaybederek Final-Four şansını zora sokmuştu. Maçın ardından yaşanan olaylar ise dünya çapında gündem oldu. Olayların merkezinde yer alan isimlerden birisi ise Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç oldu. Peki Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç Kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kerim Rahmi Koç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ali Koç'un 16 yaşındaki oğlu Kerim Rahmi Koç, 2008 yılında doğmuştur. Futbol maçı sırasında Monacolu futbolcular, mücadeleyi takip ederken genç Koç'la aralarında bir gerilim yaşandı. Oyuncularla Koç'un yanındaki bazı taraftarlar arasında sözlü bir anlaşmazlık yaşandı. Olayın nedeni hala net değil, ancak yaşananlar sonrasında Koç ve oyuncular zorlukla sakinleştirildi.


kursat@haber365.com.tr