07.11.2023-16:40 (Son Güncelleme:19.05.2024-05:40)

Fatih Altaylı Dilan Polat'a sert çıkıştı: Çocuklarını cezaevi ortamında değil dışarıda görmek istiyormuş! Bana ne! Bir tek senin mi çocuğun var?

Tutuklandıktan sonra fenalaşarak revire kaldırılan Dilan Polat skandal bir istekte bulunmuştu. Bu isteğe çok sinirlenen Fatih Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü. Altaylı, ''Çocuklarını düşünüyorsan zaten bu b*ktan işlere girmezdin!'' dedi.

Her açıklamasıyla sosyal medyada resmen infial yaratan Gazeteci Fatih Altaylı, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polata ilişkin söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekti. Altaylı, cezaevinde fenalaşıp iki çocuğunu görmek için bağıran Dilan Polat'a adeta ateş püskürdü. Altaylı 'Bunların çocukları var.. Bana ne!' diyerek tepkisini gösterdi.

Uzun bir zamandır şatafatlı ve gösterişli hayatlarıyla adlarından söz ettiren Dilan Polat ve eşi Engin Polat, haklarında sorulmaya başlanan "bu değirmenin suyu nereden geliyor?" sorusuyla beraber hem magazin dünyasının hem de Türkiye’nin en çok konuşulan isimleri oldu.

Sosyal medyada milyonlar önünde lüks ötesi bir yaşam süren Polat çiftinin yaşamı MASAK radarına girdikten sonra mal varlıklarına el konulmasıyla beraber resmen altüst oldu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan-Engin Polat çifti hakkında ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi’, ‘213 Sayılı Vergi Usul Kanunu'na muhalefet’, ‘7258 Sayılı Kanun'a muhalefet’ suçlarından soruşturma başlatmıştı.

1 Kasım günü yapılan operasyonla birlikte Engin ve Dilan Polat, Sıla Doğu, Kürşat Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün dahil 24 kişi gözaltına alınmıştı

Hem gözaltında hem de mahkeme anında gözyaşlarına hakim olamayan Dilan Polat'ın Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderildikten bir süre sonra fenalaşarak revire kaldırıldığı duyuldu.

Buraya kaldırıldıktan sonraki ilk istediğinin çocuklarıyla görüşmek olduğu öne sürülen Dilan Polat'ın "Çocuklarım beni burada görsün istemiyorum. Cezaevi ortamıyla gözükmek istemiyorum" dediği iddia edildi.

Yaptığı açıklamalarla gündemde yerini koruyan Gazeteci Fatih Altaylı, çocuklarıyla cezaevinde değil dışarıda görüşmek isteyen Polat'a fena yükseldi.

Altaylı, ''Bunların çocuklar var... Banane! Çocuklarını düşünüyorsan zaten bu b*ktan işlere girmezdin. Ben şunu yaptım ama çocuğum var, iyi ne güzel hayat!" sözleriyle açtı ağzını yumdu gözünü.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

TÜBİTAK Başkanı Koronavirüs Aşısı ve İla...

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanla...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sı...

AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın Darbeci Payl...

Ankara'da Belediye Otobüsü Asansöre Çarp...

Bartın'da Kaygısız Hırsızlar Girdikleri...

Hatay'da Orman Yangını: Yaşam Alanları R...

Azerbaycan'a Meydan Okuyan Adam Bomba Se...

Bursa'da Bir Kadın Kızının Kına Gecesind...

Yüksekova'da 4 Çocuklu Ailenin Evini Yıl...

Kadıköy'de Cansız Mankenin Üzerinden Mon...

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer Hakk...

Putin Kameralar Önünde Paşinyan'ın Yüzün...

Karabağ'da İşgalden Kurtarılan Yerlerde...

Gayrettepe İstanbul Havalimanı Metro Hat...

Azerbaycan, Ermenistan Ordusunun 8 Hedef...

Paris'te Süpersonik Patlama!

Azerbaycan Ordusu Taarruzda

Azerbaycan'daki Anadolu Ajansı Ekibi Erm...

Ortağına Sinirlenen Adamın Havaya Saçtığ...

İstanbul'da Camide Yangın!

Elbistan Kuran Kursunda Çocukların Şidde...

Pelosi'nin 'Türkiye Değilsiniz' İfadesi...

Sırrı Süreyya Önder Gözaltına Alındı

Tuzla Belediyesi O Aileye 2012’den Beri...

ABD'nin Türkiye'ye İlaç Satışını Durduru...

Milli Güvenlik Kurulu Ankara'da Bir Aray...

Kabine Bugün Toplanıyor! Yeni Kısıtlamal...

Niğde'deki Depremlerin Ardından İlk Görü...