27.09.2022-17:20 (Son Güncelleme:27.09.2022-17:20)
>

Evli ve üç çocuk annesi Fatma Yiğit, sevgilisi Ferhat Demir’i herkesin içinde av tüfeği ile öldürdü. Olay yerinde gözaltına alınan Fatma Yiğit ifadesinde öyle şeyler söyledi ki, duyanlar şaştı kaldı. İşte detaylar...

1

Bir hafta önce evden kaçtı


Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde eşi ve çocuklarıyla yaşayan Fatma Yiğit, bir hafta önce yasak aşk yaşadığı Ferhat Demir ile Şanlıurfa’nın merkezinde buluştu.

2

Sevgilisiyle tartıştı


Evden kaçan Fatma Yiğit, birkaç gün Şanlıurfa’nın merkezinde Ferhat Demir ile birlikte yaşadı. Aralarında bilinmeyen bir sebepten kavga çıktı.

3

Baba evine döndü


Fatma Yiğit sevgilisiyle kavga ettikten sonra tekrar Suruç ilçesine dönerek babasının evine sığındı. Bir süre sonra sevgilisini tekrar aradı.

4

Tekrar buluşmaya çağırdı


Ferhat Demir ile telefonda konuşan Fatma Yiğit, tekrar aynı yerde buluşmak istedi. Suruç ilçesinde yeniden bir araya gelen çift arasında tartışma çıktı.

5

Sevgilisini öldürdü


Tartışma büyüyünce yanında av tüfeği getiren Fatma Yiğit, Ferhat Demir’e ateş açtı. Sevgilisi Ferhat Demir olay yerinde hayatını kaybetti.

6

Polisleri bekledi


Fatma Yiğit, cesedin başında polislerin gelmesini beklerken olaya tanıklık eden çevredekiler, cep telefonlarıyla olay anını kaydettiler.

7

Tutuklandı


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Fatma Yiğit’i tutuklayarak emniyete götürdü. Daha sonra adliyeye sevk edilen Fatma Yiğit savcılık ifadesinde asla pişman olmadığını söyledi.

8

Fatma Yiğit'in ifadesi


Fatma Yiğit, “Ailemin evine gittim. Babam bana 'ya git kendini öldür ya da o adamı öldür. Namusunu temizle' dedi. Ben de Ferhat Demir’i aradım Suruç’a gelmesini istedim. O sıra evde bulunan tüfeği aldım dışarıda Ferhat Demir’i cadde üzerinde bekledim. Ferhat benimle konuştuğu sırada yanımda getirdiğim tüfek ile kendisine ateş açtım. Daha sonra polisi bekledim. Öldürdüğüm için de pişman değilim. Namusumu temizledim” dedi. Fatma Yiğit, kasten adam öldürme suçundan ceza evine gönderildi.

Evliyken yasak aşk yaşadığı sevgilisini öldürdü! Genç kadının ifadesi ise akıllara durgunluk getirdi
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Türkiye'nin şehirlere göre boy ortalamas...

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın...

Titanik'in en zengin adamının cesedinde...

Bilim dünyasını şaşkına çeviren olay: Ma...

Cinsiyet değiştirerek ünlü olan Mika, di...

Bülent Ersoy neden kadın oldu?

Otomattan kahve aldı hayatı karardı: ‘Gö...