23.07.2020-17:46 (Son Güncelleme:23.07.2020-17:41)

Ev Temizliğinde Oksijenli Su Mucizesi

Ev temizliğinde farklı yöntemler ile daha temiz olmasını istiyor olabilirsiniz. Küçük kesikleri, kanamış çocuk dizlerini temizlemek için kullandığınız oksijenli su ile ev temizliğinde istediğiniz hijyene ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Eczanelerden reçetesiz olarak satın alabileceğiz oksijenli su, ısıya ve ışığa fazlasıyla duyarlıdır. Oksijenli su havaya ve güneş ışığına maruz kaldığında hızlıca etkisini yitirir. Bu nedenle oksijenli su ile ev temizliğinde en iyi sonucu alabilmek için, kapağını açtıktan sonra bir ay içerisinde bitmesine özen gösterin.

OKSİJENLİ U İLE EV TEMİZLİĞİ

En zorlu lekelerde zirveyi zorlayan kan lekeleri artık canınızı sıkmasın. Lekenin üzerine bir miktar oksijenli su dökerek birkaç dakika bekletin. Temiz bir bezle lekeyi silerek her zamanki gibi yıkadığınızda kan lekesinden eser kalmadığını sizde göreceksiniz.

Beyaz gömleklerin kabusu sarı renkli koltuk altı lekeleri için de bir yöntem var. 2 ölçek oksijenli suya 1 ölçek bulaşık deterjanı karıştırarak oluşturacağınız temizleyici sarı bölgeye yayıp temiz bir diş fırçası yardımı ile fırçalayın. Bir süre bekledikten sonra soğuk su ile gömleği yıkayın.

DEZENFEKTE EDİN

Oksijenli suyu en çok mutfakta kullanmak hoşunuza gidecek. Buzdolabı temizliğinde de aradığınız hijyeni oksijenli su ile sağlayabilirsiniz. Püskürtmeli bir şişe yardımıyla oksijenli suyu buzdolabınıza sıkarak tüm bakterileri yok edebilirsiniz. Birkaç dakika bekleyip sadece su ile silmeniz aylık buzdolabı temizliğiniz için yeterli olacaktır.

Klozet temizliği içi en etkili temizleyicinin çamaşır suyu olduğunu düşünüyorsanız oksijenli suyu deneyene kadar bekleyin. Yarım bardak oksijenli suyu klozete döküp 30 dakika bekleyin. Ardından tuvalet fırçası işe fırçalayarak sterilizasyonu tamamlayın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr