19.12.2021-16:15 (Son Güncelleme:19.12.2021-16:15)

Estoril'den Bruno Pinheiro Açıklaması!

Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril, Beşiktaş'ın talip olduğu teknik direktörü Bruno Pinheiro ile ilgili olarak sürpriz bir açıklamada bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftalarda Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük adayları hakkında çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya başlamıştı.

BRUNO PİNHEİRO'NUN BEŞİKTAŞ'A GELECEĞİ KONUŞULUYORDU

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril'in teknik direktörü Bruno Pinheiro ile anlaşma sağlandığı yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü ancak Portekiz kulübünden sürpriz bir açıklama geldi.

ESTORİL'DEN BRUNO PİNHEİRO AÇIKLAMASI

Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olacağı iddia edilen teknik direktörü Bruno Pinheiro ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;

' Geçtiğimiz hafta boyunca bir kulübün, Estoril Tekink Direktörü Bruno Pinheiro ile ilgilendiği yönünde birçok haber çıktı. Estoil'deki profesyonellerin yaptığı iyi işlerin diğer kulüplerin ilgisini çektiğine inanıyoruz. Bruno Pinheiro, 2023 yılına kadar Estoril ile sözleşmesi olan harika bir teknik direktördür. Taraftarlarımız için harika bir sezon geçirmeye %100 motive olmuş durumdayız. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr