02.12.2021-10:51 (Son Güncelleme:02.12.2021-17:42)

Fenerbahçe'nin emekli kalecisi Volkan Demirel'e özellikle derbilerde atılan yabancı cisimler hafızalarda yer etti.

1

1- Kapı Tokmağı


Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan derbide Volkan Demirel'e Trabzonspor tribünlerinden kapı tokmağı fırlatılmıştı.

2

2- Kaldırım Taşı


Volkan Demirel'e yine 5 sene evvel oynanan aynı Trabzonspor maçında kaldırım taşı fırlatılmıştı.

3

3- Rakı Şişesi


Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 2011 yılında oynanan derbide kaleciye Galatasaray tribünlerinden rakı şişesi atılmıştı.

4

4- Cep Telefonu


Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 2017 yılında oynanan derbide Volkan Demirel'e Galatasaray tribünlerinden cep telefonu fırlatışmıltı. Volkan Demirel'e cep telefonu fırlatan kişiler yakalanmıştı.

5

5- Spor Ayakkabı


Fenerbahçe'nin yine Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı bir derbide Volkan Demirel'e tribünlerden spor ayakkabı fırlatılmıştı.

6

6- Patlıcan ve Modem


Volkan Demirel'e Fenerbahçe'nin attığı gole sevinmesinden sonra Trabzonspor tribünlerinden patlıcan ve modem fırlatılması da büyük gündem olmuştu.

7

7- Bozuk Para ve Çakmak


File bekçisi Volkan Demirel'e ezeli takımlarla oynanan deplasman maçlarında pek çok kez bozuk para fırlatıldı.

8

8- Çakı


Volkan Demirel'e fırlatılan bir başka tehlikeli yabancı madde ise çakı oldu.

9

9- Kale Direği


Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'e atılan ve en çok dikkat çeken yabancı cisim ise kale direği oldu. Fenerbahçe'nin, yine Trabzonspor deplasmanında oynadığı 2014 yılındaki olaylı derbide Trabzonspor tribünlerinden Volkan Demirel'e kale direği atılması söz konusu olmuştu. Oynanan olaylı maç yaşanan büyük olaylar nedeniyle yarıda kalmıştı. Karşılaşma Türk futbol tarihinin en olaylı maçlarından birisi olarak kayıtlara geçti.

10

10- Sis Bombası


Volkan Demirel'e, Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin deplasmanda oynadığı bir karşılaşmada sis bombası atılmıştı. Atılan madde büyük gündem olmuştu.

Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'e Atılan İlginç Yabancı Maddeler!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR