27.01.2022-09:03 (Son Güncelleme:27.01.2022-09:32)
>

Beşiktaş'ın eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece yarısı bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

1


Beşiktaş'ın eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece yarısı bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

2


Kamuoyu çok acı bir haberle sarsıldı. Eski Beşiktaş yöneticisi olan ve sunucu Ece Erken'in eşi olan eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Yaşanan bu olay Türk kamuoyunun gündemini derinden sarstı.

3


Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, saat 00.30 sıralarında Bakırköy'de saldırıya uğradı. Yeşilköy'deki balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken kimliği belirsin kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

4


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Ağır yaralanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Saldırı sırasında yanında bulunan şoförünün de yaralandığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı.

5


Hayatını kaybeden eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında Beşiktaş kulübü taziye mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklamada, 'Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.' ifadelerine yer verildi.

6


42 yaşındaki avukat Şafak Matmutyazıcıoğlu ile 44 yaşındaki ünlü sunucu Ece Erken ile geçen yıl haziran ayında Bodrum'da evlenmişlerdi.

7


Bu anlamda yaşanan bu acı olay spor ve iş dünyası dışında televizyon dünyasını da derinden etkiledi. Acı olayla ilgili gelişmeler büyük bir merakla kamuoyu tarafından merak ediliyor.

8


Hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili gelişmeler Türk kamuoyunun gündemine çok acı bir şekilde düştü.

Eski Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti!
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR