15.04.2022-12:53 (Son Güncelleme:15.04.2022-12:53)

Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi belli oldu

Cem Yılmaz’ın hem yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı 'Erşan Kuneri' dizisinin hangi tarihte yayına gireceği belli oldu.

Dizi ve film platformu Netflix Türkiye, Cem Yılmaz’ın uzun süredir merakla beklenilen 'Erşan Kuneri' dizisinin yayına gireceği tarihi duyurdu. Platform ayrıca, Cem Yılmaz'ın keleme alıp aynı zamanda yönettiği Erşan Kuneri'nin yeni karelerini de yayınladı.


Ünlü oyuncu Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrollerini Ezgi Mola, Zafer Algöz'ün yanı sıra Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak ile paylaştığı Erşan Kuneri’nin yayın tarihi hakkında bir duyuru yapan Netflix’in herkesin merakla beklediği projenin yayın tarihini Erşan Kuneri’den gelen ve daktilo ile yazılan bir mektupla duyurdu.


Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi belli oldu

Netflix Türkiye'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada Erşan Kuneri dizinin yayın tarihi ile ilgili ifadeleri 'Medar-ı iftiharımız Kuneri Film artık bizimle. Erşan Kuneri 13 Mayıs'ta sadece Netflix'te oynuyor' şeklinde oldu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr