21.04.2022-12:32 (Son Güncelleme:27.06.2022-16:07)

Kasımpaşa'nın 21 yaşındaki sol beki Eren Elmalı'nın ismi bir süredir Fenerbahçe ile geçiyordu. Futbolcunun menajerinden çok konuşulacak transfer açıklamaları geldi.

1

Oyuncu sık sık gündeme gelmişti


Fenerbahçe'de son olarak gündeme gelen isim ise büyük yankı uyandırmıştı. Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'nın 21 yaşındaki sol beki Eren Elmalı ile ilgilendiği aktarılmıştı.

2

Menajeri açıklamalar yaptı


Konuyla ilgili futbolcunun menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulundu.

3

Teklif gelmemiş


Kasımpaşa'da oynayan sol bek Eren Elmalı için 'Fenerbahçe'nin 6 milyon euro teklif ettiği iddiasıyla ilgili olarak Söğüt' 'Kasımpaşa ile bugün görüştüm; ama böyle bir şey yok. Teklif de yok. Benim bu konuyla ilgili bir açıklamam da olmadı.' şeklinde ifadelere yer verdi.

4

Hayal kırıklığına uğradılar


Futbolcunun menajeri Erkut Söğüt'ün bu anlamda yaptığı açıklama büyük yankı uyandırmış durumda. Fenerbahçeli taraftarlar menajerin açıklamaları sonrası hayal kırıklığına uğrasalar da futbolcunun Fenerbahçe'ye imza atması yönündeki inançlarını kaybetmiş değiller.

5

Oyuncunun kariyeri


Futbol hayatına Kartalspor altyapısında başlayan Eren Elmalı'nın sonraki durağı ise Kasımpaşa oldu.

6

Kiralık gitmişti


Kasımpaşa sonrasında ise Silivrispor'a kiralandı. Silivrispor'dan kiralıktan dönen futbolcu şimdilerde Kasımpaşa formasını terletmekte.

7

Bu sezonki istatistikleri


Bu sezon Kasımpaşa ile 32 karşılaşmada görev alan genç sol bek, rakip fileleri havalandıramazken 4 defa ise takım arkadaşlarına gol pası verdi. 2.416 dakika süre alan futbolcu bu sezon ise 6 kez sarı kart gördü.

8

Geleceği merak konusu oldu


Futbolcunun adı son olarak ise Fenerbahçe ile anılıyordu. Bu anlamda Eren Elmalı transfer döneminde hangi takıma gideceği merak konusu oldu. (Kaynak: Ajansspor.com)

Eren Elmalı'nın Fenerbahçe'ye transferi hakkında futbolcunun menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulundu!
mesutspor79@gmail.com
mesutspor79@gmail.com
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR