31.12.2021-12:29 (Son Güncelleme:31.12.2021-14:02)

Erdoğan, Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'in Hayatını Anlatan Kesişme; İyi ki Varsın Eren'in Galasına Katıldı

Trabzon'da teröristler ile girilen çatışma neticesinde şehit düşen Eren Bülbül e Ferhat Gedik'in hayatının anlatıldığı filmin galası yapıldı. Galaya Başkan Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'un Maçka ilçesinde Mehmetçik'in teröristler ile girmiş olduğu çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikayesinin anlatıldığı 'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filminin galasına katıldı.

İYİ Kİ VARSIN EREN FİLM GALASI BEŞTEPE CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE YAPILDI

Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in anısına çekilmiş olan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminin galası, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Galaya, katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, filmi Eren Bülbül'ün annesi olan Ayşe Bülbül ile beraber izledi. Film gösterimi esnasında salonda duygu dolu anlar yaşandı.


FİLM YURT DIŞINDA PEK ÇOK ÜLKEDE AYNI ANDA SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlenmiş olduğu 2022’nin ilk filmi 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Trabzon Maçka'da teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girmiş olduğu çatışmada şehit olan Eren Bülbül ile birlikte Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatlarını anlatan söz konusu film, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak tarihinde ülke genelinde 350 sinemada oynayacak. Yurt dışında ise Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka’da aynı anda vizyona girecek.


FİLMİN ÇEKİM YERLERİ: EREN BÜLBÜL'ÜN YAŞADIĞI MAÇKA

Filmin Trabzon’daki çekimleri, şehit olan Eren Bülbül'ün yaşamış olduğu Maçka ve Köprüyanı Mahallesi ile birlikte çevre bölgelerde yapıldı. Eren Bülbül'ün ailesi ile beraber yaşamış olduğu ev, fındık bahçeleri, odun topladığı, hayvanları otlattığı yaylalar, Maçka’daki okulu ile çarşılar çekim yapılan mekanlar arasında bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr