23.05.2024-10:26 (Son Güncelleme:23.05.2024-17:32)

Erden Timur ve Okan Buruk’tan şampiyonluk sözleri: ‘Mayıslar bizim olacak’

Galatasaray A.Ş Başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe mağlubiyetiyle moralleri bozulan taraftara sosyal medya hesaplarından güven aşıladı. İki isim de “Büyük Galatasaray ailesi, bayrakları hazırlayın.” sözlerine yer verdi.

Süper Lig’de geçen hafta evinde Fenerbahçe’ye 1-0 kaybederek şampiyonluğu Konyaspor deplasmanına bırakan Galatasaray’da morali bir hayli bozuk olan taraftara Galatasaray A.Ş Başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk’tan mesaj geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan iki isim de taraftara güven aşıladı.

‘Mayıslar bizim olacak’

Galatasaray'ın resmi hesabı, dün sabah yayınladığı bir mesajda, Kulüp Başkan Vekili Erden Timur ve Teknik Direktör Okan Buruk'un şampiyonluk için taraftarlara seslendiği sözlerine yer verdi.


Sarı-Kırmızılı taraftarlara moral veren Timur ve Buruk, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak şampiyonluk hedefine odaklandı. Timur, "Galatasaray taraftarı, nice zaferler görmüş, nice kupalar kazanmış büyük bir ailedir. Şimdi son düdüğe geliyoruz. Hep birlikte kenetlenmeliyiz. Bu sezon başında da dediğimiz gibi, 'Kenetlen başka Galatasaray yok'. Kalbimizin en derin yerinden hissederek, şampiyonluk yolundaki son adımları sahadaki 11 oyuncumuz, yedek kulübesindeki diğer oyuncularımız ve hocalarımızla değil, 35 milyonluk Galatasaray taraftarıyla atacağız. 100. yılımızda, 2023'te 23. şampiyonluğumuzu kazandık. İnşallah 2024'te 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız" şeklinde konuştu.

Buruk ise "Büyük Galatasaray ailesi, bayraklarınızı hazırlayın. Tarih bir kez daha şampiyonu yazacak, mayıs ayları bizim olacak" ifadelerini kullandı.

kursat@haber365.com.tr