25.03.2022-08:39 (Son Güncelleme:25.03.2022-14:18)

Günlük yaşamın koşuşturmacasını azaltmak için kullanacağınız bu tüyolar sayesinde hem zamandan hem de paradan tasarruf edebileceksiniz. İşte işinizi kolaylaştıracak birbirindne ilginç tüyolar.

1


Özellikle yaz ayalarında sinek ısırıklarından dolayı çık kaşınıyorsanız kaşınan bölgeye diş macunu sürebilirsiniz. Diş macunu kaşıntının geçmesini sağlayacak.

2


Ağız bölgesi bir sürü baklteriyi yakalıyor. Fakat süreceğiniz dudak nemlendirici ise bakterilerin ağız içine girmesini engellersiniz.

3


Yakacak çıra ya da kozalak bulamadıysanız boş yumurta kolileri harika bir ateş yakıcısıdır.

4


Hindistan cevizi yağını yaralraınıza sürerek daha hızlı iyileşmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca saçlarınıza sürerseniz de saç diplerini besler.

5


Kolay çizilecek bir ürünü temizlemekte zorlanıyorsanız tel kullanmak yerine oraya tuz dökebilirsiniz. Böylece ürün çizilmeden temizlenecek.

6


Özellikle ahşap çiziklerinde ceviz kuratıcıdır. Ceviz içini çiziklere sürün. Bunun için diyebileceğimiz tek şey deneyin ve sonucu görün.

7


Kavanoz kapaklarını açmakta zorlanıyor musunuz öyleyse kapağın çevresine saç tokasını dolayın böylece açmanız daha kolay olacak.

8


Kahveyi içip telvesi ile maske yapabilirsiniz. Ayrıca buzdolabındaki kötü kokuyu engellemek için kahve koyabilirsiniz. Hiç olmadı bir fincan kapatır fal bakarsınız!

En zor anlarınızda hayatınızı kolaylaştıracak tüyo ve öneriler
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME

Bülent Ersoy neden kadın oldu?

Tıp tarihinde bir ilk! Doğuma giden kadı...

Bu soyisimlerle insan içine çıkmak yürek...

Asırlık arşiv ortaya çıktı: İşte Türk bo...

Cinsiyet değiştirerek ünlü olan Mika, di...

Kenan İmirzalıoğlu gülme krizine girdi:...

Survivor'un ilk ve tek kadın şampiyonu M...

Konserde facia gibi kaza: Ünlü şarkıcı h...