23.06.2022-15:39 (Son Güncelleme:26.07.2022-12:20)

Emekli yıldız Nihat Kahveci, Hakan Çalhanoğlu'nun Burak Yılmaz ile ilgili sözlerine tepki gösterdi!

Şimdilerde İtalya'nın Inter takımında oynayan Hakan Çalhanoğlu kısa süre önce pek çok konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalara yer vermişti. Futbolcunun A Milli Takım'a veda eden Burak Yılmaz ile ilgili olarak ise, 'Burak Yılmaz Ağabey, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forveti.' sözlerine Nihat Kahveci'den sosyal medyadan dikkat çeken açıklama geldi.

Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu geride bıraktığımız sezonun başında Milan'dan ezeli rakip olan Inter'e transferi ve şampiyonluğu eski takımının kapması hakkında açıklamalar yaptı. Tivibuspor'a konuk olan yıldız isim Hayalinin Galatasaray'da oynamak olduğunu söylemesi ve sarı kırmızılı takıma gitme ihtimalleri ile ilgili sözleri ise bir başka dikkat çeken konular olmuştu. Futbolcunun ayrıca Burak Yılmaz ile ilgili olarak, 'Burak Yılmaz Ağabey, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forveti' demesi sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Konuya Nihat Kahveci'de dahil oldu.

Sosyal medya paylaşımı dikkat çeki

Konuyla alakalı olarak spor yorumcusu olan eski yıldız Nihat Kahveci, Hakan Çalhanoğlu'nun bu sözüne sosyal medyadan tepki gösterdi. Kahveci mesajında, 'Biraz abartmış derim arkadaşlar. Siz ne dersiniz' ifadelerine yer verdi. Yaptığı paylaşım ise gündem oldu.


Taraftarlardan yoğun etkileşim geldi

Nihat Kahveci'nin, Hakan Çalhanoğlu'nun bu sözlerine verdiği tepki sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok futbolsever Nihat Kahveci'nin bu paylaşımına destek verdiler. Bu anlamda yaşanan gelişmeler Türk futbolunda büyük ilgi uyandırmış durumda.

mesutspor79@gmail.com