29.04.2024-14:49 (Son Güncelleme:29.04.2024-14:49)

Elektrik doğalgaz su faturası ödeyenler dikkat! 750 TL indirim yapılacak

Elektrik, doğalgaz, su faturası ödeyen vatandaşları ilgilendiren önemli açıklama geldi. Faturada ismi soy ismi yazanlara 750 TL değerinde nakit iade sağlanacak. O banka müjdeyi duyurdu.

>Elektrik, doğalgaz, su faturasında ismi soy ismi yazan vatandaşlara müjde dolu haber verildi. Yeni bir fatura kampanyası başlatıldığını duyuran QNB Finansbank, her fatura için para ödemesi yapacağını paylaştı. Yeni başlatmış olduğu kampanya sayesinde fatura ödemelerini QNB Finansbank aracılığıyla yapacak olan vatandaşlar, destek ödemesinden anında yararlanabilecek. Katılım sağlamak isteyenler için tek tek detaylarının belli olduğu bu kampanya doğrultusunda otomatik fatura talimatı verirseniz 750 TL değerinde iade ödemenizin sahibi olabileceksiniz. İşte QNB Finansbank tarafından başlatılan kampanyanın detayları…>

750 TL’ye kadar nakit İade sizleri bekliyor

QNB Finansbank tarafından yepyeni bir fatura kampanyasına imza atıldı. Banka tarafından 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olabilecek yeni kampanya doğrultusunda, kampanyaya katılım şartlarını karşılayan müşteriler; 750 TL değerindeki nakit ödemenin sahibi olabilecek. Her verilecek yeni otomatik fatura talimatına yönelik sunulacak olan geri ödemeler; tek faturada 250 TL, toplam ise 750 TL değerinde olacak.


30 Nisan’a kadar başvurmak mümkün

QNB Finansbank tarafından başlatılan fatura kampanyası doğrultusunda 1 - 30 Nisan 2024 tarihli arasında QNB mobile üzerinden müşteri olma başvurusunu ileten, görüntülü görüşmeyle müşteri olan vatandaşlar anında bu kampanyadan yararlanabilecek. Kart finans ya da QNB First logolu olan kredi kartlarından otomatik fatura ödeme talimatları verecek olan müşteriler bu kampanyadan yararlanabilecek. Kredi kartlarını ek olarak QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden de verilecek olan otomatik fatura talimatları kampanyaya dahil edilecek. Her otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL toplamda ise 750 TL değerinde aylık geri ödeme almanız mümkün.

busesenyurek@haber365.com.tr