21.05.2022-23:19 (Son Güncelleme:21.05.2022-23:19)

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş neden tokalaşmadı? 2 Başkan arasında mitingde soğuk rüzgar!

CHP tarafından Maltepe Meydan'da düzenlenen mitingde Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında soğuk rüzgarlar esti. 2 başkanın tokalaşmaması üzerine Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş neden tokalaşmadı? sorusu araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

CHP tarafında Maltepe Meydan'da düzenlenen mitingde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tokalaşmaması dikkatlerini üzerine topladı. Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında soğuk rüzgarlar eserken 2 başkanın neden tokalaşmadığı merak konusu oldu. 

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş neden tokalaşmadı?

6 Parti'nin destek verdiği ve 50'den fazla ilden otobüslerle partililerin taşındığı mitinge millet ittifakının başkanları da davet edildi. Kürsüye çıkan Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın tokalaşmaması dikkat çekerken 6'lı ittifakın cumhurbaşkanlığına oynayan iki isim arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu. 


Daha sonra kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu hakkında verilen kararı hükümet vermiş gibi göstererek, il başkanına siyaseti yasaklayan zihniyetin, İstanbul Sözleşmesi'ni de engellediğini söyledi. Partililerden daha çok çalışmalarını isteyen Kılıçdaroğlu: "Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz." ifadelerini kullandı.  

elifcolak@haber365.com.tr