24.07.2018-12:37 (Son Güncelleme:24.07.2018-12:24)

Edis İlk Kez Harbiye Açıkhava'da!

Ünlü popçu Edis, müzik piyasasına adım atmasının ardından arka arkaya çıkardığı başarılı şarkılar ile herkesin gönlünde taht kurdu. Dansları, şarkıları ve sahne şovları ile izleyenleri kendisine hayran bırakan Edis, ilk Harbiye Açıkhava konserine çıkacak.

Son döneme damgasını vuran ünlü popçu Edis, sahne şovları, dansları ve şarkıları ile 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kurdu. Genç popçu Edis'in Harbiye Açıkhava'da gerçekleşecek ilk konseri için geri sayım başladı.

Bütün sanatçılar için çok özel bir yeri olan Harbiye Açıkhava sahnesinde hazrılıklar son hız devam ediyor. Popçu Edis, ilk kez Harbiye Açıkhava sahnesinde konser verecek ve bunun heyecanını yaşıyor.

SEYİRCİ KONSER VERMİŞ KADAR YORULACAK

Büyük ve özenli bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Edis, 'Antik tiyatro ruhunu elektronik çağ harmanlayacağız; tabi ki dans da var. Amacımız sadece kendimizi izletmek değil, seyirciyi sahnenin içinde hissettirmek. Bunun için çok özel bir teknik kuruldu. Seyirci konserden çıktığında bir konser vermiş kadar yorulabilir.



'İZ BIRAKMIŞ BÜTÜN ŞARKILARA YER VERECEĞİM'

Sadece kendi şarkılarımdan oluşan bir repertuvar değil, Dünya'ya ve Türkiye'ye iz bırakmış, benim hayatımda iz bırakmış şarkıları da dinleyeceğiz' ifadelerine yer verdi.

Şarkılar kadar görüntülerinde hafızlara kazınmasını isteyen Edis, Paris'ten gelecek olan ışık denizinin içinde parçalarını seslendirecek.



Edis, 8 Ağustos saat 21:00'de Harbiye Açıkhava konserinde hayranları ile buluşacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr